Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Parvela - Paten aikakirjat maksuttomasti

Paten päivityksissä on potkua!

Suosituista Ella-kirjoista tuttu Pate saa nyt ikioman kirjasarjansa. Pate ei aina ihan tajua, missä mennään, mutta se ei haittaa, kaikki tykkäävät Patesta. Varsinkin Ella... Nyt Pate on saanut opettajalta kesätehtäväkseen päiväkirjan pitämisen. Aluksi homma ei oikein suju, mutta kyläreissulle saapuva omalaatuinen eno muuttaa tilanteen ja merkintöjä syntyy.

Minä muistelen, että opettaja on puhunut jollain tunnilla enoista. Ne ovat suuria lintuja, jotka elävät jossain kuumassa paikassa. Ne eivät osaa lentää. Se on hyvä, sillä minun huoneeni on aika matala. Olisi kamalaa, jos se eno räpistelisi siellä ympäriinsä ja kakkisi kaikki paikat niin kuin se varpunen, joka lensi meidän olohuoneeseemme. Lentämisen sijaan enot ovat kovia juoksemaan ja ne voivat potkaista leijonan tajuttomaksi. Onneksi minä olin tarkkana sillä enotunnilla. Minä olen aika hyvä koulussa. Opettaja sanoikin kerran, että Pate pääsee vielä pitkälle, jos vain jaksaa juosta.

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailmaa. Erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana ja kolumnistina.

Pasi Pitkäsen vauhdikas kuvitus ja helppolukuinen ulkoasu kruunaa vallattoman tarinan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Parvela

Julkaistu

2014-05-15

Lukija

Lauri Kortelainen

Äänikirjan pituus

76 min

E-kirjan pituus

37 sivua

Tietoa kirjasta Paten aikakirjat

Paten aikakirjat on kiehtova sekä kiintoisa lapset, mikä ei ehdottomasti jätä ketään kylmäksi. Teoksen on kirjoittanut Timo Parvela. Paten aikakirjat on pituudeltaan 37 sivua, joten näinollen sopiva pituus lukemiseen. Tästä teoksesta on tehty samoin äänikirja versio, minkä kestoaika on 1:16:52 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella aivan siellä jossa milloinkin kuljetkaan joten se luo matkasta jännittävämmän. Tämän äänikirjan lukijana on Lauri Kortelainen. Kyseisen teoksen julkaisi Tammi 2014-05-15. Ääni – ja e-kirja onkin hyvä keinolukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä milloinkaan oletkaan. Tarvitset pelkästään puhelimen jolloin mukanasi on monia kirjoja. Tilittämällä kuukausimaksun korkkaat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat sinun elinaikanasi. Monet ohjelmista tarjoaa niin ikään ilmaisen kokeilun, ja näin pystyt sitoutumattomasti testata palvelua ilman maksuja*.