Äänikirja

Lue tai kuuntele

Astrid Lindgren - Peppi käy ostoksilla maksuttomasti

Missä Peppi, siellä hassun hauskaa ja viisasta!

Eräänä kevätpäivänä Peppi, Annikka ja Tommi lähtevät kaupoille: se on superjännittävää, sillä kukaan ei voi tehdä ostoksia niin kuin Peppi! Hänellä on esiliinan tasku täynnä kultarahoja. Karkkikaupasta Peppi ostaa kahdeksantoista kiloa karkkeja, niin että kaupungin kaikille lapsille riittää ja lelukaupastakin löytyy kaikille jotain hauskaa. Ja mitä ihmettä Peppi löytää itselleen apteekista?

Maailman vahvin tyttö täyttää pyöreitä vuosia. Peppi 70v. juhlavuoden startti. Astrid Lindgrenin hauska kertomus pitää sisällään hyvää tahtoa, lämpöä ja huumoria. Mikään ei ole mahdotonta Pepin seurassa.

Astrid Lindgren (1907-2002) on yksi maailman rakastetuimmista lastenkirjailijoista. Hänet tunnetaan mm. Vaahteramäen Eemelin, Peppi Pitkätossun ja Katto Kassisen äitinä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Astrid Lindgren

Julkaistu

2020-05-06

Lukija

Elsa Saisio

Äänikirjan pituus

27 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Peppi käy ostoksilla

Peppi käy ostoksilla on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Astrid Lindgren. Peppi käy ostoksilla on pituudeltaan 0 sivua, joten vallan mainio pituus luettavaksi. Älä missään nimessä tyydy yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:27:16 tunnissa. Äänikirja on hyvä keino nauttia kirjaa olitpa sitten ratikassa, bussissa tai vaikkapa lenkillä. Tämän äänikirjan lukijana on Elsa Saisio. Tämän teoksen julkaisi WSOY 2020-05-06. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin vetoava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikänään kuljet. Kunhan sinulla on ikioma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myös taskussasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Tämä onnistuu tilittämällä 10 - 15e kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä kuunaan liikutkaan. Usea ohjelmista tarjoaa myös vapaan kokeilun, tähän tapaan voit ilmaiseksi testata palvelua ilman euroakaan*.