Äänikirja

Lue tai kuuntele

Astrid Lindgren - Peppi Pitkätossu maksuttomasti

Kaikki alkuperäiset romaanit Peppi Pitkätossusta nyt uusina suomennoksina!

Astrid Lindgrenin syntymän 110-vuotisjuhlan kunniaksi kuuluisat tarinat maailman vahvimmasta tytöstä saavat tuoreen ja raikkaan asun Kristiina Rikmanin uusina suomennoksina. Nyt on oikea aika uusien lukijapolvien tutustua Peppi Pitkätossuun ja vanhojen palata tuttujen kirjojen pariin uusin silmin.

Peppi Pitkätossu on maailman vahvin ja kiltein ja hauskin ja rikkain tyttö. Hän asuu ypöyksin talossa nimeltä Huvikumpu, seuranaan vain hevonen sekä marakatti, jonka nimi on herra Tossavainen. Lisäksi hänellä on kapsäkki täynnä kultarahoja.Naapurissa asuvat Tommi ja Annika, ja heidän elämänsä on ollut paljon hauskempaa sen jälkeen, kun Peppi muutti kaupunkiin. Peppi kun leipoo pipareja lattialla, kanniskelee hevostaan ja leikkii kuurupiiloa poliisien kanssa.

Ruotsalainen Astrid Lindgren (1907–2002) on maailman luetuimpia lastenkirjailijoita. Peppi Pitkätossusta kertovat Lindgrenin romaanit Peppi Pitkätossu, Peppi Pitkätossu astuu laivaan ja Peppi Pitkätossu Etelämerellä. Koko sarjan klassinen alkuperäiskuvitus on tanskalaisen Ingrid Vang Nymanin (1916–1959) käsialaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Astrid Lindgren

Julkaistu

2017-12-28

Lukija

Elsa Saisio

Äänikirjan pituus

171 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Peppi Pitkätossu

Peppi Pitkätossu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoitti Astrid Lindgren. Kyseinen lapset pitää sisällään 0 sivua, joiden rinnalla nautiskella jopa useampi tovi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä seurassa kuuntelet lukuhetkiä peräti 2:51:02 h. Tämä kirja ei rajoita lukijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, vaan sinun on mahdollista iloita kirjasta heti kun tahdot esimerkiksi bussissa. Äänikirjan on lukenut Elsa Saisio. Tämän teoksen julkaisi Werner Söderström Osakeyhtiö 2017-12-28. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle täysin uuden oven kirjojen tykö. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon lataat haluamasi äänikirjasovelluksen. Suorittamalla sovitun kuukausimaksun korkkaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Useat palveluista tarjoaa myöskin maksuttoman ilmaisjakson, ja näin pystyt rajattomasti yrittää sovellusta ilman maksuja*.