E-kirja

Lue tai kuuntele

Charlotte Mary Yonge - Pikku herttua: Rikhard Pelkäämätön maksuttomasti

Jokaisella kahdeksanvuotiaalla on omanlaisensa ongelmansa: pitäisi tehdä läksyjä, vaikka majan rakentaminen pihalle kiinnostaisi enemmän. Pikku-Rikhard ei kuitenkaan ehdi enää miettiä tämänkaltaisia asioita. Käy nimittäin niin, että Rikhardista tulee jo kahdeksanvuotiaana Ranskan Normandian herttua!

Charlotte Mary Yongen "Pikku Herttua: Rikhard Pelkäämätön" on hurmaava historiallinen romaani lapsille. Se kertoo Rikhard Pelkäämättömän (943–996) lapsuusvuosista. Charlotte Mary Yonge (1823–1901) oli englantilainen kirjailija. Hänen parhaiten tunnettuja teoksiaan ovat muun muassa "The Heir of Redclyffe" sekä "Hearsease". Yonge julkaisi elinaikanaan yli sata teosta. Lisäksi hän työskenteli toimittajana tytöille suunnatussa sanomalehdessä. "Pikku Herttua: Rikhard Pelkäämätön" on ainoa Yongelta suomennettu romaani.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Charlotte Mary Yonge

Julkaistu

2020-09-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

111 sivua

Tietoa kirjasta Pikku herttua: Rikhard Pelkäämätön

Pikku herttua: Rikhard Pelkäämätön on sykähdyttävä ja hauska lapset, joka ei varmasti jätä kuuntelijaansa kylmäksi. Charlotte Mary Yonge on kirjan kirjoittajana. Tämä teos on sivumäärältään 111 sivua, joten lukemista piisaa usemmaksi ajanjaksoksi. E-kirjan kanssa tarjolla on äänikirja, minkä kanssa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja on kiva käytäntö kuunnella kirjaa olitpa sitten junassa, bussissa tai esimerkiksi juoksemassa. Kirjan vetoavana kertojana toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-09-04. E- sekä äänikirjat antavat oivan mahdollisuuden iloita kiinnostavista kirjoista matkalla että kotona. Tämä koko homma sujuu vaivattomasti, jos omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on luonnekasta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Jos et ole takuuvarma onko tämän mukainen palvelu asiallinen itsellesi, niin pystyt testata valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.