E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuomas Kyrö, Kreetta Onkeli, Juha Itkonen - Pikku Kakkosen iltasatukirja maksuttomasti

Mikä yhdistää nykylapsia ja heidän vanhempiensa sukupolvea? Pikku Kakkosen iltasatuhetki!

Pikku Kakkosen satuhetkistä tutut tarinat nyt kirjana! Maamme parhaiden tarinoitsijoiden uudet sadut ilahduttavat koko perhettä.

Kokoelman saduissa seikkailevat mainiot hahmot, joiden siivellä opitaan yhtä sun toista. On poika, joka tajuaa, että joskus voi itse seurata varjoaan ja siitä on odottamatonta iloa. Entä mikä saa kolme miljoonaa vuotta vanhan otuksen hymyilemään? Ylivertaisessa ihmekoneessa keksitään asioita, joita robotit eivät voi tehdä puolestamme.

Pikku kakkosen iltasatukirja sisältää 20 kutkuttavaa tarinaa nokkelista lapsista ja hupsuista aikuisista, veikeistä eläimistä ja yllättävän eläväisistä esineistä.

Kokoelma sisältää satuja kahdeksalta tarinataiturilta: Juha Itkonen, Heli Laaksonen, Tuomas Kyrö, Kreetta Onkeli, Markus Kajo, Juuso Räsänen, Tuomas Marjamäki ja Tuomas Mattila. Kirjan heleän ja tunnelmallisen kuvituksen on tehnyt Pia Sakki.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuomas Kyrö, Kreetta Onkeli, Juha Itkonen

Julkaistu

2019-09-23

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

39 sivua

Tietoa kirjasta Pikku Kakkosen iltasatukirja

Kuuntele heti mielenkiintoinen lapset Pikku Kakkosen iltasatukirja, jonka parissa vastaanotat ainutkertaisia tuntemuksia. Kirjan kirjoittajana on ollut Tuomas Kyrö, Kreetta Onkeli, Juha Itkonen. Kirjan pituus on 39. Lisänä kirjasta on tehty samoin kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin erinoimainen käytäntö nauttia kirjaa olitpa ratikassa, autossa tai vaikkapa kävelyllä. Kyseisen äänikirjan kertoja on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-09-23 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät perusteellisesti uudenaikaisen keinon nauttia kirjoista. Tarvitset puhelimen niin messissä on valtavan paljon kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat normaalisti 10-15€ kuukausimaksulla, jolla pystyt kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin kokeile sitä samantien 2 viikon ajan.