E-kirja

Lue tai kuuntele

Liisa Kallio - Pikku Papu ja aarre maksuttomasti

Minkälaisen aarteen Pikku Papu ja sen ystävät löytävät? Palkitun tekijän hauska ja viisas eläintarina perheen pienimmille.

Kekseliäs kilpikonna pikku Papu päättää lähteä etsimään aarretta. Se työntää kahvikupin vesille ja alkaa meloa. Retkellään se tapaa Hannu leppäkertun ja Hissu hämähäkin, jotka liittyvät sen mukaan aarteenetsintään. Mutta löytyykö aarre ja millainen? Onko se helminauha, mansikkakarkki tai jotain ihan muuta?

Kilpikonna pikku Papu on tuttu kirjoista Pikku Papu, Pikku Papu ja kukka, sekä kirjasta ja CD-levystä Pikku Papun laulut, joka valittiin vuoden 2012 lastenlevyksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Liisa Kallio

Julkaistu

2019-10-16

Lukija

Ella Pyhältö

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

39 sivua

Tietoa kirjasta Pikku Papu ja aarre

Lue välittömästi tapahtumarikas lapset Pikku Papu ja aarre, minkä kera koet ainutkertaisia hetkiä. Liisa Kallio toimii teoksen kirjoittajana. Kirjan pituus on 39. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä myötä vietät peräti 0:00:00 h. Äänikirja ei estä lukijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nyt nauttia kirjasta heti kun mielit esim metrossa. Tämän äänikirjan lukija ääni on Ella Pyhältö. Teos on alunperin julkaistu 2019-10-16 julkaisijan Tammi toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle täysin tuoreen oven kirjojen maailmaan. Kun sinulla on oma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myöskin mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kun et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen palvelu asiallinen itsellesi, niin kykenet kokeilla valitsemaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.