E-kirja

Lue tai kuuntele

Kreetta Onkeli - Poika joka menetti muistinsa maksuttomasti

Finladia Junior voittaja 2013

Arto herää puistosta ja tajuaa, että ei muista mitään. Hän ei muista kuka on eikä missä koti on. Taskussa on vain lappu:

"Arto, tule viideksi kotiin. Jälkiruuaksi mansikkajäätelöä! Halit, äiti."

Missä äiti on ja mitä oikein on tapahtunut, sitä Arto ei muista. Arto suuntaa kulkunsa kohti kaupungin keskustaa löytääkseen jotain tunnistettavaa. Hän törmää ikäiseensä poikaan Kimoon, jonka mukaan hän lyöttäytyy. Kimon matkassa Arto tutustuu erilaisiin poikiin, aikuisiin, koteihin ja Helsingin kaupunginosiin. Hän joutuu pinteeseen, mutta selviää.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kreetta Onkeli

Julkaistu

2013-12-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

71 sivua

Tietoa kirjasta Poika joka menetti muistinsa

Poika joka menetti muistinsa on häkellyttävä sekä kiintoisa lapset, joka ei takuulla jätä ketään tylsistyneeksi. Tämän ihastuttavan kirjan on laatinut Kreetta Onkeli. Teoksen pituus on 71. Digitaalisen kirjan vierellä kuunneltavissa on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, minkä seassa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin uusi konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, autossa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2013-12-30 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. Ääni – sekä digitaalinen kirja on loistava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikinä kuljetkaan. Jos sinulla on kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on lisäksi mukanasi satoja kirjoja. Se tapahtuu tilittämäll 10 - 20e kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä liikutkaan. Jos edelleen epäröit käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.