Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Styrmir Gudlaugsson - Poju - et koskaan lennä yksin maksuttomasti

Elämän lentokoulu alkaa!

Kansainväliseen animaatioelokuvaan perustuva lennokas ja liikuttava kertomus rohkeudesta, uskollisuudesta sekä ystävyydestä.

Poju on kurmitsanpoikanen, joka haluaa isona johtaa muuttolintuparveaan isänsä tapaan. Mutta ennen kuin Poju ehtii oppia lentämään, ilkeä haukka Härmä ajaa hänet erilleen perheestään ja lentoparistaan Kurmiinasta. Onneksi Poju ei jää yksin, vaan saa apua metsän väeltä. Mutta oppiiko hän luottamaan siipiinsä, löytääkö hän salaiseen Paratiisilaaksoon ja koittaako Pojulle uusi kevät?

Poju – et koskaan lennä yksin on koko perheen elokuva ja kirja rohkeudesta ja ystävyydestä.

Oletko valmiina lentoon?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Styrmir Gudlaugsson

Julkaistu

2019-10-23

Lukija

Isac Elliot

Äänikirjan pituus

56 min

E-kirjan pituus

25 sivua

Tietoa kirjasta Poju - et koskaan lennä yksin

Lue vaiheakas lapset Poju - et koskaan lennä yksin, jonka parissa saat suurenmoisia hetkiä. Teoksen kirjoittajana on ollut Styrmir Gudlaugsson. Kyseinen lapset pitää sisällään 25 sivua, joiden kanssa olla jopa moni ilta. Digitaalisen kirjan lisäksi käsillä on lisäksi äänikirja, minkä mukana vietät vähintään 0:56:50 tuntia. Äänikirja on kiva keino nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi metrossa, bussissa tai vaikkapa juoksemassa. Kyseisen äänikirjan kertoja on Isac Elliot. Kirjan on julkaissut WSOY 2019-10-23. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät tykkänään tuoreen konstin iloita kirjoista. Kunhan sinulla on omistamasi puhelimesi mukana, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia eri kirjoja. Se tapahtuu tilittämäll 10 - 15€ kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan kuljet. Äänikirjojen koettaminen on kanssa todella helppoa, koska kykenet sitoutumatta kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.