E-kirja

Lue tai kuuntele

Aira Savisaari, Mimmu Tihinen - Ponku, Peetu ja Kalle Kolttonen maksuttomasti

Ponku on ollut Peetun perheessä jo monta koiran vuotta. Kaikki ovat kiintyneitä siihen. Kukaan ei edes muista, että Ponku on löytökoira. Eräänä aamuna äidin puhelin soi. Henkilö nimeltä Kalle Kolttonen väittää Ponkua omakseen. Jo samana päivänä Kalle hakee Ponkun pois. Peetun perhe ja Tinja ovat kauhuissaan. Peetu ja Tinja eivät usko, että Kalle Kolttonen on Ponkun oikea omistaja. Etsivätoimisto Jelppi pitää hätäkokouksen. Raporttiin kirjataan kolkko rikos: pomo on siepattu! Koko koulu kaipaa kadonnutta lukukoiraa. Mitä on tapahtunut?

Ponku ja Peetu -kirjojen rento huumori ja runsas kuvitus kiinnostavat myös aloittelevaa lukijaa. Sarjan edellinen seikkailu Ponku, Peetu ja totuuskone oli Kirjava Kettu -palkintoehdokkaana.

Aira Savisaari kirjoittaa lapsille ja nuorille. Hän on ollut Kirjava kettu -palkintoehdokas myös kirjalla Niilo nikkaroi (2016). Mimmu Tihinen on kirjoittanut lasten- ja nuortenkirjojen lisäksi myös kiitettyjä selkokielisiä kirjoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Aira Savisaari, Mimmu Tihinen

Julkaistu

2019-08-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

36 sivua

Tietoa kirjasta Ponku, Peetu ja Kalle Kolttonen

Mieleenpainuva Ponku, Peetu ja Kalle Kolttonen on tyylikäs lapset, mitä lukiessa aika poistuu täysin. Teoksen kirjoittajana on ollut Aira Savisaari, Mimmu Tihinen. Tämä Style of music on pituudeltaan 36 sivua, siis iloa riittää muutamaksi hetkeksi. Älä tyydy vain e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa saattaa kuunnella juuri siellä missä ikinä menet ja se saa matkasta kuin matkasta kiinnostavamman. Äänikirjan rentouttavana äänenä toimii tuntematon. Teoksen on julkaissut Otava 2019-08-15. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen ja pystyt nautiskelemaan kirjoista todella uudenaikaisella keinolla. Äänikirjojen kuunteluun ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit haluamasi ohjelman. Mikäli mielit mennä' oikeasti kirjojen pauloihin, niin sinun tulee ainoastaan tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20e niin hyödynnettävänäsi on mahtava kokoelma erilaisia e-kirjoja. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.