E-kirja

Lue tai kuuntele

Aira Savisaari, Mimmu Tihinen - Ponku, Peetu ja rikotun repun keissi maksuttomasti

Ponku on Peetun koulun lukukoira. Sillä on lupa kulkea taksilla kouluun. Lisäksi Ponku puhuu ihmisten kieltä. Ponkulla ja Peetulla on oma etsivätoimisto Jelppi. Myös Tinja kulkee kouluun taksilla. Eräänä aamuna Tinjan reppu on rikki. Mitä on tapahtunut? Onko joku rikkonut sen tahallaan? Tinja yrittää vähätellä asiaa, mutta Ponku ja Peetu haistavat I-SON ONG-EL-MAN. Rikotusta repusta tulee etsivätoimisto Jelpin uusi keissi. Ponku vainuaa nopeasti syylliset. Näiden HA-JU-KOO-DI-NI-MET ovat Puklu ja Juusto. Mutta keitä he ovat? Keissi alkaa ratketa, kun kukaan ei halua olla luokan nynnerö.

Alakoululaisille sopiva Ponku ja Peetu -sarja aloitti viime vuonna ja sai heti mainion vastaanoton. Tällä kertaa Ponkun ja Peetun etsivätoimisto on kinkkisen tapauksen äärellä. Lopuksi tuleekin ratkaistavaksi peräti kolme keissiä. Rento huumori, runsas kuvitus ja Ponkun napakat haukahdukset kiinnostavat myös aloittelevaa lukijaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Aira Savisaari, Mimmu Tihinen

Julkaistu

2017-04-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

26 sivua

Tietoa kirjasta Ponku, Peetu ja rikotun repun keissi

Kuuntele nyt touhukas lapset Ponku, Peetu ja rikotun repun keissi, jonka mukana vietät suurenmoisia tuntemuksia. Tämän kirjan on kirjoittanut Aira Savisaari, Mimmu Tihinen. Teoksen pituus on 26. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä kera saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Kuunneltava kirja ei pidättele nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun kykenet lukemaan, päinvastoin kykenet nauttia kirjasta milloin tahdot vaika lenkillä. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2017-04-19 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on mieleinen konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan oletkaan. Kunhan sinulla on oma älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Tilittämällä kk-maksun korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei lopu kirjat sinun elinaikanasi. Äänikirjojen kokeileminen on lisäksi suunnattoman vaivatonta, koska kykenet sitoutumatta yrittää ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.