Lue tai kuuntele

Elina Hiltunen, Minna Palmroth - Prinsessa, leijona ja maailmankaikkeuden salaisuus maksuttomasti

Prinsessatyttö Emma ja leijonatyttö Sofia päättävät selvittää maailmankaikkeuden salaisuuden. Se voisi löytyy kotipihalta kunhan ilkeät Temppeliherrat eivät laittaisi kapuloita tyttöjen rattaisiin ja pelottavat noita-Akateemikot uhkaisi. Seikkailijat ihmettelevät, miksi linnut lentävät, mikä synnyttää liikkeen ja mikä kuljettaa ääntä ilmassa. Ovatko luonnonilmiöt taikuutta?

Avaruusfysiikan professori Minna Palmrothin ja tulevaisuudentutkija Elina Hiltusen hurmaava satu innostaa leikki-ikäisiä lapsia luonnontieteiden hurjaan maailmaan. Niin prinsessat kuin leijonatkin voivat ratkaista maailmankaikkeuden arvoituksen!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elina Hiltunen, Minna Palmroth

Julkaistu

2020-09-29

Lukija

Saara Lehtonen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Prinsessa, leijona ja maailmankaikkeuden salaisuus

Prinsessa, leijona ja maailmankaikkeuden salaisuus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoitti Elina Hiltunen, Minna Palmroth. Kyseinen lapset pitää sisällään 0 sivua, joiden avulla nauttia vaikka moni tovi. Sinun ei ole kuitenkaan välttämätöntä tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi käytettävissä on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja ei estä sinua iloitsemaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, sen sijaan voit nyt nauttia kirjasta heti kun mielit kuten vaikka autossa. Äänikirjan on lukenut Saara Lehtonen. Kirjan on julkaissut tuntematon 2020-09-29. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket täysin tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit tahtomasi kirjasovelluksen. Tämä onnistuu tilittämäll 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä kuljet. Usea äänikirjapalveluista tarjoilee kanssa maksuttoman kokeilun, tällä tavalla pystyt sitoutumattomasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.