E-kirja

Lue tai kuuntele

Martin Widmark - Rakkausarvoitus : Lasse-Maijan etsivätoimisto maksuttomasti

Pussaamalla hyväntekeväisyyttä!

Suosikkisarjan uudessa tarinassa Lasse ja Maija ratkovat keräysrahojen varkautta.

Vallilassa järjestetään rakkausfestivaalit, joiden lemmekkäissä tunnelmissa kerätään rahaa maailman vähävaraisille lapsille. Muhammed Karaatti on luvannut maksaa euron jokaisesta pususta, jonka Lasse ja Maija onnistuvat kirjaamaan ylös. Kaupunkilaiset pussailevat siis sydämensä kyllyydestä, kunnes karu todellisuus paljastuu: keräysrahat on varastettu! Kuka voi olla niin sydämetön, että ryöstää köyhien lasten rahat? Ja miksi Muhammed Karaatti hiiviskelee iltahämärissä museonjohtajattaren toimiston lipeillä?

Lasse-Maijan etsivätoimisto on helppolukuinen ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille. Sarja ilmestyy nykyisin värikuvitettuna, ja myös alkupään kirjat on uudistettu neliväriseen asuun.

Voit myös kuunnella tämän e-kirjan Markus Bäckmanin lukemana.

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Martin Widmark

Julkaistu

2020-03-11

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

93 sivua

Tietoa kirjasta Rakkausarvoitus : Lasse-Maijan etsivätoimisto

Rakkausarvoitus : Lasse-Maijan etsivätoimisto on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoitti Martin Widmark. Kyseinen GENRE on sivumäärältään 93 sivua, joten riemua riittää usemmaksi illaksi. Älä kuitenkaan tyydy yksin e-kirjaan, vaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 0:00:00 tunnissa. Tämä kirja ei rajoita iloitsemaan kirjasta vain siihen aikaan kun onnistut lukemaan, puolestaan sinun on mahdollista nautiskella kirjasta missä ja milloin tahdot vaika autolla ajaessa. Tämän kirjan lukee tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-03-11 julkasijan Tammi toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja onkin kätevä keinolukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa milloinkaan kuljet. Äänikirjat ja e-kirjat liikkuvat sopivasti mukana puhelimessasi. Se kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä milloinkaan liikutkaan. Paras vierailijalle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat maksutonta ilmaisjaksoa jolloin saat sitoutumatta kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko ohjelma juuri sinulle oikea.