Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tuula Kallioniemi - Reuhurinteen ala-aste maksuttomasti

Joka ikinen päivä Reuhurinteen koulussa on oma seikkailunsa. Ja mikä parasta, kaikki oppilaat ekaluokkalaisista kuudesluokkalaisiin mahtuvat samaan luokkaan!

Kaverykset Vippe ja Ötö jahtaavat roistoksi kuvittelemaansa älyttömän pientä sijaisopettajaa, Kippari lähettää viisivuotiaan pikkuveljensä sijaisekseen kun kouluruokana on yököttävää maksalaatikkoa, Tihru pakoilee pelottavaa tiekarhua ja myöhästyy tunnilta. Ja Kamu munii peiton alle kympin!

Reuhurinne on totta totisesti paikka, jossa arkisimmistakin pikku asioista saattaa paisua uskomaton soppa ja seikkailu!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuula Kallioniemi

Julkaistu

2020-02-12

Lukija

Antti Pääkkönen

Äänikirjan pituus

90 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Reuhurinteen ala-aste

Reuhurinteen ala-aste on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Tuula Kallioniemi. Kirjan pituus on 0. E-kirjan kanssa tarjottavana on lisäksi hyödyllinen äänikirja, minkä kanssa vietät normaalilla nopeudella 1:30:47 tuntia. Äänikirja ei estä lukijaansa nautiskelemaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, puolestaan saatat nyt nautiskella kirjasta milloin haluat esim kävelyllä. Tämän äänikirjan kertoja on Antti Pääkkönen. Kirja on alunperin julkaistu 2020-02-12 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja on vetoava konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä milloinkaan menetkään. Tarviit ainoastaan puhelimen niin mukanasi on rajattomasti kirjoja. Se tapahtuu tilittämäll 10 - 15euron kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä ikänään menet. Kirjojen koettaminen on niin ikään suunnattoman mutkatonta, sillä pystyt vapaasti testata ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.