Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tiina Nopola, Sinikka Nopola - Risto Räppääjä saa isän maksuttomasti

Elvi-täti on huolissaan Ristosta, koska poika viettää liikaa aikaansa naisseurassa, tätinsä Rauhan ja naapurin Nellin kanssa.

- Sinun pitää hankkia Ristolle miehekäs isähahmo, Elvi toteaa Rauhalle.- Ristoa on valmennettava miesten karskiin maailmaan.

Rauha alkaa etsiä isähahmoa lehti-ilmoituksella ja ihmettelee hyvää tuuriaan: jääkiekkoileva Lennu Lehmusmäki valloittaa Rauhan heti. Mies tuntuu vaistoavan Riston ja Rauhan elämästä kaiken oleellisen. Lennu lupaa viedä Riston pelaamaan jääkiekkoa, ja Rauha on tyytyväinen, sillä Ristosta on tulossa kovaa vauhtia urheilullinen ja reipas poika. Kun Rauha yrittää pyytää naapurinsa Lennart Lindbergin ja Lennun kylään, häntä alkaa ihmetyttää muuan seikka: Lennart ja Lennu eivät ole milloinkaan samaan aikaan samassa tilassa. Kuka itse asiassa on Lennu Lehmusmäki? Ja onko Risto loppujen lopuksi lainkaan kiinnostunut harrastamaan jääkiekkoa ja pallopelejä urheilullisen isähahmon kanssa?

Sinikka ja Tiina Nopolan lastenkirjoja rakastetaan niin Suomessa kuin ulkomailla.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiina Nopola, Sinikka Nopola

Julkaistu

2012-03-13

Lukija

Jyrki Mänttäri

Äänikirjan pituus

133 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Risto Räppääjä saa isän

Risto Räppääjä saa isän on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen loi Tiina Nopola, Sinikka Nopola. Teoksen pituus on 0. Nykypäivänä ei ole silti vaadittua tyytyä yksin luettavaan versioon, lisänä saatavissa on myös 2:13:19 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin kiva käytäntö nauttia kirjaa ollessasi junassa, bussissa tai esimerkiksi juoksemassa. Kirjan hurmaavana kertojana toimii Jyrki Mänttäri. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2012-03-13 julkasijan Tammi toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja onkin loistava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan kuljetkaan. Äänikirjojen käyttämiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat tahtomasi ohjelman. Silloin kun haluat mennä' oikeasti äänikirjojen pauloihin, niin sinun tulee vain maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15euroa jolloin hyödynnettävänäsi on eeppinen valikoima erilaisia kirjoja. Monet äänikirjapalveluista tarjoaa myös vapaan ilmaisjakson, milloin voit esteettömästi testata sovellusta ilman euroakaan*.