E-kirja

Lue tai kuuntele

Kalle Veirto - Ruotsin kuninkaat maksuttomasti

Orimattilalaisia onnestaa yli odotusten: sählyn Suomen mestarit saavat kutsun Ruotsin MM-kisoihin, missä kohtaavat maailman parhaat salibandymiehet. Eipä aikaakaan, kun kaukalossa häärivät myös nuoret sählymestarit, ja panoksena on ei enempää eikä vähempää kuin Ruotsin kuninkuus. Mutta hitsi vieköön, vastustajat ovat pahoja ja lisäksi Sähly-Köntyksiltä puuttuu paitsi pelivälineitä, myös pelaajia. Ongelman ratkaisu on vähintäänkin yllättävä - ja kaiken lisäksi joku näyttää vielä takapuolta!

Sählymestarit-sarjan pettämättömän hilpeä neljäs osa kuljettaa Vilpun, Leksan, Tapin, Anetten ja Elviksen huoltajineen uuteen ympäristöön, missä on helppo altistua monenmoiselle häslingille. Ruotsin kuninkaat on ihan sitä parasta Kalle Veirtoa!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kalle Veirto

Julkaistu

2018-02-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

48 sivua

Tietoa kirjasta Ruotsin kuninkaat

Kuuntele nyt lumoava lapset Ruotsin kuninkaat, jonka avulla tunnet ainutkertaisia tunteita. Teoksen on kirjoittanut Kalle Veirto. Tämä teos on pituudeltaan 48 sivua, siis lukuiloa piisaa usemmaksi lukuhetkeksi. Nykypäivänä ei ole onneksi tarve taipua yksistään luettavaan versioon, vaan saatavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin kätevä käytäntö kuunnella kirjaa myös kun olet liikkumassa ja se luo lisäksi lenkistä jännittävämmän. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Kirjan on julkaissut Otava 2018-02-15. Käynnistä heti äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen ja kykenet nauttimaan kirjoista todella uudenaikaisella tavalla. Tämä koko juttu toimii jouheasti, mikäli omistat puhelimen. Maksamalla kiinteän kk-maksun avaat siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei todella lopu kirjat omana elämässäsi. Äänikirjojen testaaminen on samoin äärimmäisen mutkatonta, sillä voit vapaasti yrittää palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.