Äänikirja

Lue tai kuuntele

Astrid Lindgren - Saariston lapset maksuttomasti

Kesänmakuinen kertomus Saltkråkanin saarelle asettautuneesta tukholmalaisperheestä on valloittanut jo monet lukijapolvet lämminhenkisellä huumorillaan ja mainiolla ihmiskuvauksellaan.

Melkersonin tukholmalaisperhe lähtee kesän viettoon tuntemattomalle Saltkråkanin saarelle. Vanha Nikkarila, jonka epäkäytännöllinen isä-Melkerson on vuokrannut kesäkodiksi, osoittautuu tyystin erilaiseksi taloksi kuin kiinteistövälittäjä on kuvaillut: katto vuotaa, rautahella savuttaa ja tuuli puhaltaa sisään rikkonaisesta ikkunasta.

Mutta jo viikon kuluttua perheestä tuntuu, kuin he olisivat asuneet Saltkråkanissa aina. Ranta-aittoineen, vanhoine kyläteineen, laitureineen ja kalastajaveneineen saari on hurmannut niin kirjailija-isän kuin isosisko Malinin puhumattakaan pojista, Johanista, Niklaksesta ja pikku Pellestä.

Yhtä ihastuttava kuin saari konsanaan on sen väki, joka ottaa suojelukseensa äidittömän kaupunkilaisperheen. Pelle saa sydänystävän tomerasta Pampulasta, jonka kannoilla kulkee uskollinen bernhardinkoira Laivuri. Seikkailuihin otetaan useimmiten mukaan myös pieni, nokkela Stina, saaren suuri sadunkertoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Astrid Lindgren

Julkaistu

2018-06-07

Lukija

Jarmo Heikkinen

Äänikirjan pituus

513 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Saariston lapset

Kuuntele heti tapahtumarikas lapset Saariston lapset, jonka avulla saat ainutkertaisia tunteita. Tämän kirjan on kirjoittanut Astrid Lindgren. Kyseinen lapset pitää sisällään 0 sivua, joiden rinnalla nautiskella useampi hetkinen. Ethän silti takerru vaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 8:33:33 tunnissa. Äänikirja onkin mukava käytäntö nauttia kirjaa ollessasi sitten ratikassa, taksissa tai vaikka pyöräilemässä. Tätä äänikirjaa lukee Jarmo Heikkinen. Teoksen on julkaissut WSOY 2018-06-07. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät täysin innovatiivisen tavan nauttia kirjoista. Se kaikki sujuu vaivattomasti, jos omistat älypuhelimen. Jos tahdot päästä oikeasti kirjojen pauloihin, sinun alkaa pelkästään maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ jolloin hyödynnettävänäsi on mainio valikoima erilaisia e-kirjoja. Parasta vierailijalle on että, likimäärin kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilua jolloin kykenet vapaasti testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja testata onko sovellus juuri sinulle sovelias.