Äänikirja

Lue tai kuuntele

Martin Widmark - Sahramin arvoitus maksuttomasti

Paninin ja Pellin kahvilasta on sahrami lopussa. Lasse ja Maija haluavat auttaa kahvilanpitäjiä ja kipaisevat Vallilan supermarkettiin sahramiostoksille. Siellä odottaa kuitenkin yllätys. Viimeksi saapunut mauste-erä on kadonnut! Jonkun on täytynyt murtautua kaupan varastoon ja kähveltää se.

Joulu on vaarassa millä ihmeellä kullankeltaiset sahramipullat nyt maustetaan? Lumesta löytyvät epäilyttävät jalanjäljet, joita Lasse ja Maija ryhtyvät seuraamaan. Tämänkertainen etsivätehtävä on ratkaiseva. Varkauden selvittämisen lisäksi etsiväkaksikon harteilla lepää myös vallilalaisten joulurauha!

Jo yhdestoista Lasse-Maijan etsivätoimisto tarjoaa taas yllätyksellisen, sopivan jännittävän ja helppolukuisen lukuhetken pienimmille dekkarinystäville. Sarja on saavuttanut Suomessakin suursuosion. Ruotsissa Lasse-Maijan etsivätoimisto -kirjat ovat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Martin Widmark

Julkaistu

2018-02-14

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

45 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Sahramin arvoitus

Sahramin arvoitus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Martin Widmark. Kyseinen lapset pitää sisällään 0 sivua, minkä mukana iloita vaikka useampi hetkinen. Älä siitä huolimatta rajoitu yksin digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:45:08 tunnissa. Äänikirja onkin toimiva käytäntö kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet autossa ja se luo myös lenkistä jännittävämmän. Tätä kirjaa lukee Markus Bäckman. Kyseisen kirjan julkaisi Kustannusosakeyhtiö Tammi 2018-02-14. Käynnistä heti äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen jolloin kyet nauttimaan kirjoista hyvin aintlaatuisella keinolla. Tarviit vain puhelimen niin messissä on valtavan paljon kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti 10-15€ maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan kiintoisia elektronisia kirjoja. Äänikirjojen yrittäminen on niin ikään tosi helppoa, koska pystyt rajattomasti yrittää ohjelmaa maksuttomasti 2 viikon ajan.