E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuija Lehtinen - Saimi ja Selma Kesäkimara maksuttomasti

Kiirettä pitää, kun Saimi ja Selma pääsevät kesälomalle.

Kun kasiluokka vihdoin loppuu, Saimilla ja Selmalla on selvät sävelet. Saimi aikoo suunnata Kolkkokallion rinteille uudella maastopyörällään. Selma taas odottaa kiihkeästi rippikoululeiriä ja erityisesti erään isosen tapaamista.
Kavaletin estetilaukset vaativat oman aikansa, samoin Selman tanssiharjoitukset. Kepparitanssiryhmä Girls Dancing with Horses ja saksalainen vaihto-oppilas Herbie runotyttöineen aikovat häikäistä esityksellään runoviikon yleisön. Saimi odottaa tapahtumaa kauhun vallassa, vaikka ei kai kukaan voi vastustaa sinisiä hevosia ja humppatyttöjä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuija Lehtinen

Julkaistu

2019-06-10

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

157 sivua

Tietoa kirjasta Saimi ja Selma Kesäkimara

Kuuntele heti mielenkiintoinen lapset Saimi ja Selma Kesäkimara, jonka avulla vietät tavattomia elämyksiä. Tämän kirjan on kirjoittanut Tuija Lehtinen. Tästä kirjasta löytää 157 sivua, minkä mukana pystyt kokea ainutlaatuisia tuntemuksia. Älä missään nimessä rajoitu pelkästään e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja onkin toimiva tapa nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, taksissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Kyseisen äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Teoksen on julkaissut Otava 2019-06-10. Pane alulle nyt äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen ja pystyt iloitsemaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella tavalla. Tarvitset pelkästään kännykän ja kyydissäsi on satoja kirjoja. Sovellukset pyörivät 10-20e maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.