Lue tai kuuntele

Silja Sillanpää - Salasaaren salaisuudet maksuttomasti

Lasten suosikkitarinoitsijan kuvakirja salaisuuksien ystäville. TV:stä tuttu!

Ylen lastenohjelmissa syksyllä 2020 starttaavaan sarjaan pohjautuva kuvakirjaseikkailu kertoo Edlan tutkimuksista salaperäisellä saarella. Silja Sillanpään kirjoittama tarina on täynnä kiehtovia karttoja, salamyhkäisiä vihjeitä ja nokkelia sanaleikkejä.

Jos tykkäät salaisuuksista, suunnista rohkeasti kohti Salasaarta. Mutta älä missään nimessä lennä kuumailmapallollasi niin nopeasti kuin Edla, joka suhahti hattarasumuun tuhatta ja sataa…

Salasaaren salaisuudet on Edlan muistikirja paikasta, joka on kaikista maailmankolkista ehdottomasti eriskummallisin. Taitavasti punottu tarina johdattelee lukijaa saaren sopukasta toiseen: piiloportaita pitkin varjotorille ja sieltä sopulikellon soitolla Salasaaren juhliin. Kirjan upeasti kuvitetuilta sivuilta löytyy kiehtovia salaisuuksia, sanailottelua ja mielikuvitusta kutkuttavia arvoituksia.

Kirjailija-käsikirjoittaja Silja Sillanpää (s. 1975) on kirjoittanut lapsille 20 vuoden ajan. Hänen luomiinsa tarinamaailmoihin on saatu sukeltaa niin Ylen lastenohjelmissa, lastenkirjoissa, oppikirjoissa kuin näytelmissäkin.

Marja Siira (s. 1987) on kuvittaja, graafikko ja sarjakuvantekijä. Siira toimii graafikkona Ylen lastenohjelmissa. Salasaaren salaisuudet on hänen ensimmäinen lastenkirjakuvituksensa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Silja Sillanpää

Julkaistu

2021-01-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Salasaaren salaisuudet

Salasaaren salaisuudet on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Silja Sillanpää toimii teoksen kirjoittajana. Salasaaren salaisuudet on pituudeltaan 0 sivua, joten kelvollinen pituus lukemiseen. Tästä e-kirjasta on tehty niin ikään kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin kiva keino nauttia kirjaa olitpa junassa, autossa tai vaikkapa pyöräilemässä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2021-01-25 ja teoksen julkaisijana toimii tuntematon. Pane alulle viipymättä äänikirjoihin ja e-kirjoihin perehtyminen niin kyet nauttimaan kirjoista uudenaikaisella keinolla. Tarviit vain puhelimen ja kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät yleensä tietyllä maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan parhaimpia e-kirjoja. Parasta vierailijalle on että, lähimain kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat vapaata kokeilua ja siten voit sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja valita onko ohjelma justiinsa sinulle kelp.