E-kirja

Lue tai kuuntele

Noora Kunnas - Salmanterin Terttu ja huijareiden kuningas maksuttomasti

Mikko, Lilli, mahtimummo Terttu ja hänen puhuva kukkonsa saavat vastaansa varastelevan mestarihuijarin. Kaheli lastendekkarisarja jatkuu.

Kun Naakkalassa juhlitaan paikallisen lastenrunoilijan 140-vuotispäivää, kaikki kaupunkilaiset naamioituvat runokirjojen hahmoiksi. Juhlaväen joukossa liikuskelee myös huijari, joka on varkauksillaan piinannut museoita koko kevään ajan. Monta vauhdikasta tilannetta ja velmua sattumusta myöhemmin neuvokkaat Mikko ja Lilli auttavat poliisia nappaamaan huijarin - ja maan happamin kirjallisuuskriitikkokin saa ansionsa mukaan.

Kirjan runsaan mustavalkokuvituksen on tehnyt Teemu Juhani.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Noora Kunnas

Julkaistu

2020-05-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

73 sivua

Tietoa kirjasta Salmanterin Terttu ja huijareiden kuningas

Salmanterin Terttu ja huijareiden kuningas on häkellyttävä sekä mielenkiintoinen lapset, mikä ei ehdottomasti jätä yhtäkään kylmäksi. Noora Kunnas on teoksen kirjoittajana. Tämä teos on pituudeltaan 73 sivua, joten nautintoa riittää lukuisaksi hetkeksi. Kyseisestä e-kirjasta onnistuu samoin kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella juuri siellä missä milloinkin liikutkaan joten se luo matkastasi mielenkiintoisemman. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on julkaistu 2020-05-05 ja kirjan julkaisijana on Otava. E- ja äänikirjat tarjoavat oivan sauman iloita kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Se onnistuu jouheasti, mikäli ainoastaan omistat älypuhelimen. Silloin kun vaadit mennä' kunnollisesti kirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa ainoastaan tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 20e jolloin sinulla on huikea valikoima äänikirjoja. Mikäli yhä epäröit käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin yritä sitä 2 viikon ajan.