E-kirja

Lue tai kuuntele

Noora Kunnas - Salmanterin Terttu ja minimerirosvot maksuttomasti

Mahtimummo, laulava kukko ja kurittomia minimerirosvoja. Vauhtia ja velmuilua alakoululaisille.
Mikon ja Lillin vierailu tiukkapipoisen sedän luona muuttuu hillittömän hauskaksi seikkailuksi, kun lapset tutustuvat naapurissa asuvaan Salmanterin Terttuun. Terttu ystävineen valmistautuu pikkukaupungin suurtapahtumaan, kukka-asetelmakilpailuun. Asetelma on jo viittä vaille valmis, kun Mikko ja Lilli herättävät koristeena olevat minimerirosvot vahingossa henkiin.

Salmanterin Terttu ja minimerirosvot aloittaa uuden sarjan, jossa riittää vauhdikasta menoa, hassuja käänteitä ja mielenkiintoisia hahmoja.
Kirjan upean mustavalkokuvituksen on tehnyt Teemu Juhani.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Noora Kunnas

Julkaistu

2020-02-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

66 sivua

Tietoa kirjasta Salmanterin Terttu ja minimerirosvot

Kuuntele nyt vaiheakas lapset Salmanterin Terttu ja minimerirosvot, jonka mukana vastaanotat ainutkertaisia tunteita. Tämän suurenmoisen kirjan on raapustanut Noora Kunnas. Teoksen pituus on 66. Nytkään ei ole pakko taipua yksin luettavaan versioon, valittavana on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella juuri siellä jossa milloinkin liikutkaan eli se luo matkasta kuin matkasta kiintoisamman. Kirjan hurmaavana äänenä toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-02-25 julkasijan Otava toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat uuden keinon nauttia mukaansatempaavista kirjoista matkalla tai kotona. Tarvitset vaan kännykän jolloin messissä on lukemattomia kirjoja. Suorittamalla kuukausimaksun korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat omana elämässäsi. Jos et ole takuuvarma onko tämän kaltainen palvelu soveluas itsellesi, niin voit yrittää valitsemaasi sovellusta 2 viikon ajan.