Äänikirja

Lue tai kuuntele

Leena Parkkinen, G. L. Marvel - Sankaritarinoita eläimistä jotka muuttivat maailmaa maksuttomasti

Ensimmäinen kloonattu eläin, simpanssi joka oppi viittomakieltä, ensimmäinen eläin joka kävi avaruudessa, Tarzanin uskollinen kumppani tai koira joka ei koskaan unohtanut omistajaansa.

Tässä kirjassa tutustutaan eläinsankareihin, jotka ovat muuttaneet maailmaa tavalla tai toisella. Dolly-lammas, Lassie-koira, Cheetah- simpanssi, Pullervo-norppa ja lukuisat muut eläinsankarit. Kirjassa on yli 50 tarinaa eläinsankareista, jotka ovat jättäneet jälkensä historiaan, vieneet sydämemme ja pelastaneet henkemme viisaudellaan, nokkeluudellaan ja uskollisuudellaan.

Leena Parkkinen on kirjoittanut teokseen Pullervo-norpasta ja muista suomalaisista sankarieläimistä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Leena Parkkinen, G. L. Marvel

Julkaistu

2019-12-20

Lukija

Kirsti Valve

Äänikirjan pituus

163 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Sankaritarinoita eläimistä jotka muuttivat maailmaa

Sankaritarinoita eläimistä jotka muuttivat maailmaa on jännä ja viihdyttävä lapset, mikä ei ehdottomasti jätä todellakaan kylmäksi. Opuksen on kirjoittanut Leena Parkkinen, G. L. Marvel. Tämän pituus on 0. Lisäksi digitaalisesta kirjasta onnistuu samoin äänikirja versio, jonka kesto on 2:43:38 tuntia. Äänikirja ei estä lukijaansa nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, sitä vastoin pystyt nauttia kirjasta missä mielit kuten kävelyllä. Äänikirjan rentouttavana äänenä toimii Kirsti Valve. Teos on julkaistu 2019-12-20 ja teoksen julkaisijana toimii Aula & Co. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat kokonaan uuden konstin nauttia kirjoista. Se onnistuu sulavasti, kun vain omistat kännykän. Tilittämällä kiinteän kk-maksun vapautat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei todella lopu kirjat omana elinaikanasi. Mikäli epäilet käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.