Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kallion lukiolaiset - Sankaritarinoita nuorilta nuorille maksuttomasti

Greta Thunberg, Robin Packalen, Alexandria Ocasio- Cortez, Alan Turing, Stephen Hawking ja yli kaksikymmenta muuta yllattavaa ja tutumpaa nuorten valitsemaa sankaria!

Inspiroivassa kirjassa esitellaan nuorten valitsemia edellakavijoita, jotka sopivat roolimalleiksi paitsi nuorille myos monille vanhemmillekin. Lukiolaiset ovat kirjoittaneet tarinoita, joissa he kertovat rohkeista esikuvistaan ja tutustuttavat lukijan uskomattomiin nuoriin eri puolilta maailmaa. Sankariesittelyjen varikkaan ja vaikuttavan kuvituksen on tehnyt joukko eturivin kuvittajia.

Kirjoittajina on 30 KirjaKallion nuorta lupausta, ja loppusanat on kirjoittanut heidan opettajansa, Kallion lukion kirjallisen ilmaisun lehtori, FL Eva Havo. Kirjoittajat ovat valinneet tarinoiden paahenkiloiksi omat sankarinsa kehopositiivisuusaktivistista huippufyysikkoon. Nuorissa on uskomatonta voimaa!

Sankaritarinoita-kirjasarjan aloitti lasten- ja nuorten- kirjallisuuden Finlandia-ehdokkaaksikin yltanyt, Yleiso-Finlandialla palkittu Sankaritarinoita tytoille (ja kaikille muille). Sittemmin sarjassa ovat ilmestyneet myos Sankaritarinoita pojille (ja kaikille muille) ja Sankaritarinoita (kaikille).

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kallion lukiolaiset

Julkaistu

2020-03-02

Lukija

Elsa Saisio

Äänikirjan pituus

124 min

E-kirjan pituus

96 sivua

Tietoa kirjasta Sankaritarinoita nuorilta nuorille

Mieleenpainuva Sankaritarinoita nuorilta nuorille on fantasinen lapset, jota kuunneltaessa vuorokaudenaika poistuu täysin. Teoksen tekijänä on ollut Kallion lukiolaiset. Sankaritarinoita nuorilta nuorille on pituudeltaan 96 sivua, joten oikein mainio pituus lukemiseen. Ethän missään nimessä tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka käyt läpi 2:04:32 tunnissa. Äänikirja onkin rentouttava keino kuunnella kirjaa kun olet liikkeellä ja se saa myös lenkistä mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee Elsa Saisio. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-03-02 julkasijan Into Kustannus toimesta. E- ja äänikirjat antavat vetoavan keinon nauttia kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin lataat sopivan ohjelman. Sitten kun haluat mennä' oikeasti kirjojen pauloihin, niin sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa niin hyödynnettävänäsi on suurenmoinen yhditelmä e-kirjoja. Jos yhä epäröit käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin yritä sitä samantien 2 viikon ajan.