E-kirja

Lue tai kuuntele

Anni Swan - Sara ja Sarri matkustavat maksuttomasti

Sara ja Sarri -kirjasta tutut tytöt pääsevät matkustamaan Italiaan

Sara ja Sarri matkustavat Italiaan herra Krankin ja seuraneidiksi palkatun Bella Märtzin kanssa. Neuvokkaat tytöt pääsevät helposti eroon seuraneidistään, kun haluavat seikkailla. He käyvät Firenzessä, Sisiliassa ja Venetsiassa.

Matkalla tytöt tapaavat mielenkiintoisia ihmisiä ja joutuvat seikkailuihin, jotka vievät heidät välillä Unkariin ja Wieniinkin. Kirja perustuu Anni Swanin (1875-1958) omiin matkakokemuksiin ja ilmestyi alun perin vuonna 1930.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anni Swan

Julkaistu

2015-04-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

128 sivua

Tietoa kirjasta Sara ja Sarri matkustavat

Sara ja Sarri matkustavat on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Anni Swan toimii teoksen kirjoittajana. Tästä kirjasta löytää 128 sivua, minkä avulla saatat viettää upeita tuntemuksia. Tässä tapauksessa ei ole silti tarve tehdä valinta yksistään luettavaan versioon, vaan valittavana on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella aivan siellä missä liikutkaan eli se saa matkasta kiinnostavamman. Kyseisen äänikirjan äänenä on tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2015-04-28 julkasijan WSOY toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle kokonaan uuden oven kirjojen maailmaan. Mikäli sinulla on omistamasi kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on myös mukanasi satoja eri kirjoja. Sitten kun vaadit mennä' kunnolla kirjojen todellisuuteen, sinun aloittaa ainoastaan tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa ja käytössäsi on valtava kokoelma äänikirjoja. Iso osa äänikirjapalveluista tarjoilee lisäksi ilmaisen ilmaisjakson, tällä tavoin pystyt vapaasti yrittää palvelua ilman euroakaan*.