Lue tai kuuntele

Henna Helmi Heinonen - Saran suuri matka maksuttomasti

Sara matkustaa perheensä kanssa Kiinaan hakemaan pikkuveljeä

IceLove-sarjan uudet piruetit

Kymmenvuotias Sara on adoptoitu Kiinasta kolmevuotiaana. Hänellä on kivat vanhemmat, jotka rakastavat Saraa kovasti. Paras ystävä, joukkuekaveri Virre, on hänkin monikulttuurisesta perheestä ja kaiken pitäisi olla hyvin.Edessä on suuri matka, kun Kiinassa odottaa uusi pikkuveli, jota perhe lähtee hakemaan.

Muodostelmaluisteluaiheinen IceLove-sarja on palkittu Lasten LukuVarkaus -palkinnolla ja Runeberg Junior -ehdokkuudella. IceLove-joukkueen tarinaa kerrotaan joka kirjassa eri henkilön näkökulmasta, joten sarjan lukemisen voi aloittaa mistä tahansa osasta.

"Muodostelmaluistelua on kuvattu niin kiinnostavasti, että se herättää takuulla mielenkiinnon - jalkapalloa harrastava tyttärenikin alkoi miettiä, voisiko hän harrastaa joskus muodostelmaluistelua." Kirjapöllön huhuiluja -blogi, 11.4.2017

Henna Helmi Heinonen on monipuolinen kirjailija, joka kirjoittaa niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Lasten LukuVarkaus -palkinnolla palkitussa IceLove-sarjassa hän kuvaa lämpimästi ja oivaltavasti noin kymmenvuotiaiden lasten arkea. Muodostelmaluistelujoukkueessa yhdessä tekemisen riemu ja vaiva antaa eväitä myös jokapäiväiseen elämään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Henna Helmi Heinonen

Julkaistu

2020-09-30

Lukija

Maija Lang

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Saran suuri matka

Saran suuri matka on mielenkiintoinen sekä iloinen lapset, joka ei ehdottomasti jätä missään nimessä väsyneeksi. Tämän kirjan on kirjoittanut Henna Helmi Heinonen. Saran suuri matka on pituudeltaan 0 sivua, joten erittäin mainio pituus luettavaksi. Nykypäivänä ei ole kuitenkaan vaadittua tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, lisänä valittavana on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja ei estä sinua nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista nautiskella kirjasta milloin mielit esimerkiksi pyöräilessä. Kirjan sinulle lukee Maija Lang. Teos on alunperin julkaistu 2020-09-30 julkaisijan tuntematon toimesta. Pane alulle viipymättä äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen jolloin pääset nauttimaan kirjoista aivan aintlaatuisella tavalla. Mikäli sinulla on puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on taskussasi tuhansia kirjoja. Jos tahdot mennä' oikeasti e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee pelkästään tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ niin käytössäsi on eeppinen kokoelma omalaatuisia äänikirjoja. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän kaltainen palvelu asiallinen sinulle, niin pystyt yrittää valitsemaasi ohjelmaa veloituksetta 2 viikon ajan.