E-kirja

Lue tai kuuntele

Mirva Niininen - Sehän on Pikkuapina! maksuttomasti

Pikkuapina puuhaa ja touhuaa - täyttä päätä!

Pikkuapinan kolmessa hupsussa tarinassa leivotaan aika monta kakkua (yksi niistä onnistuukin), taiteillaan (vähän myös paperille) ja yritetään saada unen päästä kiinni (tai hännänpäästä).

Pikkuapina keksii kaikkea hauskaa ja myös tarttuu vauhdikkaasti toimeen. Pikkuapina aikoo maalata hienon potretin hiiriperheestä, mutta maalia on enemmän tassuissa ja lattialla kuin paperilla - mitä oikein kävi? Ja kun Pikkuapina haluaa paistaa makoisan yllätyksen uudelle ystävälleen, kakku palaa karrelle tai katoaa kokonaan - mutta mihin? Pikkuapinan ja sen ystävien valloittava energia tarttuu pieniin lukijoihin takuuvarmasti. Ei haittaa, vaikka välillä sattuu vähän kommelluksia, kunhan asiat tekee täydestä sydämestä!

Sehän on Pikkuapina! on Mirva Niinisen riemukas ja lempeän hyväntuulinen esikoisteksti. Kuvittaja Hannamari Ruohonen on tehnyt Pikkuapinasta juuri sellaisen kuin vain pikkuapinat ovat: hellyttävän touhottajan, jolla on kieli keskellä suuta ja tassut täynnä tekemistä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mirva Niininen

Julkaistu

2019-12-04

Lukija

Pinja Flink

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

80 sivua

Tietoa kirjasta Sehän on Pikkuapina!

Jännittävä Sehän on Pikkuapina! on hyvä lapset, mitä kuunneltaessa vuorokaudenaika häviää kerrassaan. Teoksen loi Mirva Niininen. Kyseisestä kirjasta löytää 80 sivua, joiden mukana kykenet viettää ainutkertaisia hetkiä. Tästä e-kirjasta onnistuu myös kuunneltava versio, minkä pituus on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei rajoita sinua iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, päinvastoin kykenet nauttia kirjasta aina kun haluat muun muassa junassa. Tämän kirjan sinulle lukee Pinja Flink. Kyseisen kirjan julkaisi WSOY 2019-12-04. E- ja äänikirjat antavat hyvän keinon iloita upeista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Se kaikki sujuu sulavasti, kunhan ainoastaan omistat puhelimen. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Äänikirjojen koettaminen on niin ikään äärimmäisen mutkatonta, koska voit esteettömästi testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.