E-kirja

Lue tai kuuntele

Alfred Emil Ingman - Seikkailuja saloilla ja vesillä maksuttomasti

Kun maatalon vanha isäntä ostaa kuusi kuukautta vanhan koiranpennun, hänen poikansa mielestä isäntä maksaa koirasta liikaa. Vanhan isännän ja Halli-koiran välille muodostuu kuitenkin ainutlaatuinen ystävyys, jota ei voi mitata rahassa. He tekevät kaiken yhdessä: kulkevat läpi kauniiden metsäseutujen, metsästävät ja käyvät jopa kirkossa. Pian koiran ja miehen ystävyydessä käy kuitenkin jotain odottamatonta – ja Halli-koiran on aika selvitä yksinään.

"Suursalon Halli" on yksi Alfred Emil Ingmanin "Seikkailuja saloilla ja vesillä" -teoksen novelleista. Siinä elämää tarkastellaan koiran näkökulmasta. Mukana ovat myös karhun näkökulmasta kirjoitettu "Nalli", kalojen elämää tarkasteleva "Jouluaatto lammikossa" sekä "Paha käry", joka kertoo suomalaisten siirtolaisten elämästä Etelä-Amerikassa.

"Seikkailuja saloila ja vesillä" on nuortenkirja ja unohdettu klassikko, joka sopii kaikenikäisille luonnonystäville. Alfred Emil Ingman (1860–1917) oli suomalainen nuortenkirjailija sekä pappi. Ingman kirjoitti erityisesti luontoon sijoittuvia seikkailukirjoja, ja luonnossa liikkuminen olikin hänelle itselleen tärkeä harrastus. Ingman työskenteli Vaasassa pataljoonasaarnaajana ja myöhemmin pappina Vaasan vankilassa. Hänen esikoisteoksensa "Rimpisuon usvapatsas" julkaistiin vuonna 1915, vain pari vuotta ennen Ingmanin kuolemaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alfred Emil Ingman

Julkaistu

2020-06-18

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

134 sivua

Tietoa kirjasta Seikkailuja saloilla ja vesillä

Lue välittömästi vauhdikas lapset Seikkailuja saloilla ja vesillä, minkä kera koet vertaistaan vailla olevia kokemuksia. Teoksen kirjoittajana on ollut Alfred Emil Ingman. Kyseinen Category on pituudeltaan 134 sivua, eli nautintoa riittää runsaasti toviksi. Nykypäivänä ei ole onneksi pakollista taipua yksistään luettavaan versioon, lisänä valittavana on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja on fantastinen konsti nauttia kirjaa ollessasi junassa, autossa tai vaikkapa lenkillä. Kirjan on lukenut tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-06-18. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat aivan modernin tavan iloita kirjoista. Se koko homma onnistuu mukavasti, kunhan vain omistat kännykän. Äänikirjojen kuunteleminen on luistavaa äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Jos et ole varma onko tämän tyyppinen palvelu sopiva sinulle, niin kykenet yrittää valitsemaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.