E-kirja

Lue tai kuuntele

Hanna van der Steen - Senttu ja keksintöjen kesä maksuttomasti

Senttu ja hänen paras kaverinsa Bubba ovat jälleen vauhdissa! Bubban isä järjestää pojat kesän aluksi mökille, koska hän lähtee matkoille ja tuttavan lapsi Nea kaipaa seuraa. Mökki paljastuukin upeaksi kartanoksi, joka on täynnä kaikenlaisia erikoisia keksintöjä ja huimia härveleitä. Nealla puolestaan on kesälle ihan omat suunnitelmansa...

Senttu ja keksintöjen kesä jatkaa vauhdikkaan hyväntuulista lastenromaanisarjaa, jonka aloitti Senttu ja isosedän haamu.

Hanna van der Steen on maailmaa kiertänyt ja lapsuutensa kotikaupunkiin Hämeenlinnaan palannut kirjailija. Hän on aiemmin julkaissut mm. Tähtisilmät-fantasiatrilogian nuorille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hanna van der Steen

Julkaistu

2019-02-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

72 sivua

Tietoa kirjasta Senttu ja keksintöjen kesä

Senttu ja keksintöjen kesä on jännä ja iloinen lapset, joka ei varmasti jätä lukijaansa väsyneeksi. Hanna van der Steen on teoksen kirjoittajana. Tämä lapset pitää sisällään 72 sivua, minkä mukana nauttia vaikka moni hetki. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä keskuudessa saat jopa 0:00:00 h. Äänikirja on mukava konsti kuunnella kirjaa olitpa sitten junassa, bussissa tai esimerkiksi lenkillä. Äänikirjan lukijana on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-02-15 ja kirjan julkaisijana on Otava. Ääni – ja e-kirja on hyvä konstilukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa kuljetkaan. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat parhaan ohjelman. Tämä onnistuu maksamalla 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä koskaan liikutkaan. Äänikirjojen kokeileminen on lisäksi tosi mutkatonta, koska voit esteettömästi kokeilla palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.