Äänikirja

Lue tai kuuntele

Astrid Lindgren - Se pikkuinen Lotta maksuttomasti

Astrid Lindgrenin hauska ja tarkkanäköinen kertomus siitä, millaista on olla viisivuotias ja perheen pienin.

Nykäsen pikkuinen Lotta on noussut väärällä jalalla vuoteesta, ja kaikki on hullusti. Villapuserokin kutittaa, eikä äiti anna pukea pyhämekkoa.– Sitten olen alasti, Lotta sanoo.– Ole sitten, sanoo äiti.Ei kai päivästä, joka alkaa tällä tavoin, voi tulla koskaan hauska, vai voiko? Joka tapauksessa siitä tulee päivä, jonka Lotta muistaa vielä kauan…

Lindgrenin klassinen tarina Pukarikadun pienestä Lotasta, jolla on voimakas oma tahto, riemastuttaa lapsia ja aikuisia lukijapolvesta polveen.

Ruotsalainen Astrid Lindgren (1907–2002) on maailman luetuimpia lastenkirjailijoita. Lindgrenin kirjojen suosittuja hahmoja ovat muun muassa Peppi Pitkätossu, Katto-Kassinen, Eemeli, Ronja, Marikki ja Lotta. Virolaissyntyinen Ilon Wikland (s. 1930) on kuvittanut suuren osan Lindgrenin tuotannosta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Astrid Lindgren

Julkaistu

2020-07-07

Lukija

Minttu Mustakallio

Äänikirjan pituus

32 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Se pikkuinen Lotta

Lumoava Se pikkuinen Lotta on loistava lapset, jota kuunneltaessa aika unohtuu tykkänään. Astrid Lindgren toimii kirjan kirjoittajana. Lukemista löytyy 0 sivua, joiden mukana saatat viettää unohtumattomia oivaluksia. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä matkassa vastaanotat lukuhetkiä peräti 0:32:20 h. Äänikirja on uusi tyyli nauttia kirjaa olitpa sitten junassa, autossa tai vaikka kävelyllä. Äänikirjan sinulle lukee Minttu Mustakallio. Kirjan on julkaissut WSOY 2020-07-07. Käynnistä oitis äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nauttimaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella tavalla. Kun sinulla on omistamasi älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi lukemattomia kirjoja. Mikäli vaadit mennä kunnolla e-kirjojen maailmaan, niin sinun aloittaa suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e jolloin hyödynnettävänäsi on mahtava yhditelmä erilaisia kirjoja. Paras vierailijalle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa milloin kykenet rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja päättää onko sovellus justiinsa sinulle oikea.