Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tiina Nopola - Siiri ja kadonnut tähti maksuttomasti

Siiri, sinä olet tähti!

Siirin isä on korviaan myöten uppoutunut uuteen harrastukseensa: hän tutkailee taivasta kaukoputkella. Isä kertoo myös Siirille tähdistä ja planeetoista, ja mainitsee, että kaikkein kirkkaimpana tuikkii Sirius-niminen tähti. Sehän on melkein kuin minä! tyttö hämmästyy.

- Minulla on oma tähti, Siiri leuhkii parhaille ystävilleen, pikku-Otolle, keski-Otolle ja iso-Otolle. Otot eivät kuitenkaan usko Siiriä, joka joutuu todistamaan väitteensä todeksi. Mutta mitä tapahtuu, kun taivas menee pilveen eikä Sirius-tähti näyttäydykään? Ja miksi tähti on Siirin mielestä tuhma?

Kirjailija Tiina Nopolan ja kuvittaja Mervi Lindmanin yhteistyö toimii saumattomasti jo kahdennessatoista Siiri-kirjassa. Eipä ihme, että sarja on valloittanut lapset kaikkialla maailmassa, Ruotsista Koreaan ja Venäjältä Kiinaan asti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiina Nopola

Julkaistu

2014-09-15

Lukija

Vuokko Hovatta

Äänikirjan pituus

12 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Siiri ja kadonnut tähti

Mieleenpainuva Siiri ja kadonnut tähti on ihastuttava lapset, mitä lukiessa vuorokaudenaika karkkoaa aivan. Kirjan on kirjoittanut Tiina Nopola. Tämän pituus on 0. Tämän kirjan kanssa ei ole kuitenkaan pakko tehdä valinta pelkästään luettavaan versioon, tarjolla on myös 0:12:40 h pitkä äänikirja. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet bussissa ja se saa myöskin lenkistä jännittävämmän. Tätä äänikirjaa lukee Vuokko Hovatta. Teos on alunperin julkaistu 2014-09-15 julkaisijan Tammi toimesta. E- ja äänikirjat tarjoilevat kiehtovan sauman iloita kiinnostavista kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat tahtomasi kirjasovelluksen. Jos haluat mennä' todella äänikirjojen pauloihin, sinun alkaa ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausihinta 10 - 15€ jolloin käytössäsi on isokokoinen yhditelmä omalaatuisia kirjoja. Moni palveluista antaa toisaalta ilmaisen kokeilujakson, tähän tapaan voit ilmaiseksi kokeilla sovellusta ilman maksuja*.