Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tiina Nopola - Siiri ja yläkerran Onni maksuttomasti

Siiri saa yhdeksi päiväksi hoitoonsa herra Pilvisen taskukoiran, Onnin. Siiri lähtee Onnin kanssa retkelle, mutta yhtäkkiä Onni katoaa.

Siirin ystävät pikku-Otto, keski-Otto ja iso-Otto ovat onneksi lähellä ja auttavat Siiriä etsinnässä. Mutta pientä Onnia ei olekaan helppo löytää.

Se on joutunut seikkailuun ja päätynyt paikkaan, josta kukaan ei osaa etsiä sitä. Lopulta Onni löytyy - muuttuneena. Miksi Onni ei enää halua olla taskussa? Miksi Onnista on tullut utelias taskukoira?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiina Nopola

Julkaistu

2018-08-23

Lukija

Vuokko Hovatta

Äänikirjan pituus

10 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Siiri ja yläkerran Onni

Kutkuttava Siiri ja yläkerran Onni on fantasinen lapset, mitä kuunnellessa kellonaika karkkoaa täysin. Tämän ensiluokkaisen teoksen on tehnyt Tiina Nopola. Kirjan pituus on 0. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka myötä vietät lukuhetkiä peräti 0:10:24 h. Äänikirja on uusi käytäntö kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, bussissa tai vaikka kävelyllä. Tämän kirjan lukee Vuokko Hovatta. Teos on alunperin julkaistu 2018-08-23 julkaisijan Tammi toimesta. Pane alulle oitis äänikirjoihin ja e-kirjoihin totutteleminen niin kyet nautiskelemaan kirjoista todella tuoreella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat mielimäsi kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat yleensä kiinteällä kuukausimaksulla, millä kykenet kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia elektronisia kirjoja. Mikäli edelleen epäröit käyttäisitkö sinä tätä ohjelmaa, niin kokeile sitä oitis 2 viikon ajan.