Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tiina Nopola - Siiri löytää simpukan maksuttomasti

Siiri ja Otot vesipetoina!

Siiri ja pikku-Otto rakentavat uimarannalla hiekkalinnaa. Keski-Otolla ja iso-Otolla on uudet snorkkelit ja räpylät. He kahlaavat rehvakkaina veteen sukeltamaan.

–Minä en osaa sukeltaa, Siiri kertoo pikku-Otolle. –Minä osaan, kehuu pikku-Otto ja juoksee uimarenkaan kanssa veteen. Siirin mielestä pikku-Oton sukeltaminen näyttää omituiselta. Siiriä harmittaa, kun keski-Otto ja iso-Otto esittelevät ylpeinä meren pohjasta keräämiään aarteita. Mitä tapahtuu, kun Siirikin haluaa oppia sukeltamaan? Löytääkö Siiri aarteen ja onnistuuko pikku-Otto sukellusyrityksissään?

Kirjailija Tiina Nopolan ja kuvittaja Mervi Lindmanin yhteistyönä on syntynyt jo kolmastoista hauska tarina Siiristä ja kolmesta Otosta! Sarjan kirjoja luetaan myös monella eri kielellä aina Kiinaa myöten.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tiina Nopola

Julkaistu

2015-09-24

Lukija

Vuokko Hovatta

Äänikirjan pituus

10 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Siiri löytää simpukan

Kuuntele nyt vauhdikas lapset Siiri löytää simpukan, minkä parissa koet tavattomia tuntemuksia. Kirjan kirjoittajana on ollut Tiina Nopola. Siiri löytää simpukan on pituudeltaan 0 sivua, elikä näinollen asiallinen pituus luettavaksi. Digitaalisen kirjan ohella tarjolla on loistava äänikirja, jonka seassa vietät vähintään 0:10:26 tuntia. Äänikirja on kätevä keino kuunnella kirjaa kun olet bussissa ja tekee lisäksi lenkistä kivemman. NAME äänikirjan kertoja on Vuokko Hovatta. Kirja on julkaistu 2015-09-24 ja teoksen julkaisijana toimii Tammi. E- ja äänikirjat tarjoilevat loistavan mahdollisuuden nautiskella kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi ja kotona. Tarvitset vaan puhelimen niin kyydissäsi on tuhansia kirjoja. Sitten kun mielit päästä kunnolla kirjojen todellisuuteen, sinun tulee pelkästään maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20e jolloin sinulla on suurenmoinen valikoima e-kirjoja. Suurinosa palveluista antaa niin ikään vapaan kokeilujakson, jolloin voit kahleettomasti testata palvelua ilman euroakaan*.