E-kirja

Lue tai kuuntele

Pirkko Talvio - Simpanssi Salomonin erilainen maanantai maksuttomasti

Simpanssi nimeltään Salomon ei hukkaa hetkeäkään, kun tilaisuus paeta eläintarhasta avautuu. Sen päivästä tulee ikimuistoinen, kun se matkustaa bussilla ja näkee ruuhkaisen kaupungin kaduilla monenlaisia ihmisiä. Se pääsee opettamaan voimistelua ja jopa osallistumaan pellehyppykilpailuun!

Päivän aikana se tutustuu Jeremias-poikaan ja hänen isoäitiinsä. Mitä kaikkea leikkisä simpanssi voisikaan heille opettaa? Pirkko Talvio (nyk. Pirkko Talvio-Jaatinen s. 1943) on kirjailija ja kääntäjä. Hänet on palkittu suomennoksistaan Käännöskirjallisuuden kunniakirjalla (1985), ja hän on saanut WSOY:n kirjallisuussäätiön tunnustuspalkinnon vuonna 2013. Hän on myös palkittu lasten- ja nuortenkirjailija. Talvion kirjat käsittelevät muun muassa ystävyyttä, äitiyttä ja nuorten mielenterveysongelmia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pirkko Talvio

Julkaistu

2020-08-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

13 sivua

Tietoa kirjasta Simpanssi Salomonin erilainen maanantai

Lue nyt lumoava lapset Simpanssi Salomonin erilainen maanantai, jonka avulla vietät verrattomia kokemuksia. Teoksen tekijänä on ollut Pirkko Talvio. Kyseinen lapset pitää sisällään 13 sivua, minkä mukana iloita vaikka moni hetki. Digitaalisen kirjan lisänä tarjolla on myös äänikirja, minkä avulla vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on toimiva käytäntö kuunnella kirjaa olitpa ratikassa, autossa tai vaikkapa pyöräilemässä. Kirjan sointuvana äänenä toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-08-17 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi aivan uuden oven kirjojen tykö. Se koko juttu sujuu mukavasti, jos vain omistat kännykän. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti 10-15€ kk-maksulla, jolla kykenet kuuntelemaan lukemattomasti monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan kiinnostavia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on samoin suunnattoman mutkatonta, koska kykenet rajattomasti testata sovellusta maksuttomasti 2 viikon ajan.