Äänikirja

Lue tai kuuntele

Lin Hallberg - Sinttu on paras! maksuttomasti

Sarjan kuudennessa osassa Elina palaa ratsastusleiriltä ja ihanan leiriviikon jälkeen kaipaa Sinttua enemmän kuin koskaan! Onneksi Elina pääsee taas pian käymään tallilla ja saa osallistua ensimmäisiin kisoihinsa. Ja mikä parasta, Sintusta tulee hänen kisaponinsa!

Sinttu-sarja on löytänyt tiensä 6-9-vuotiaiden ponityttöjen suosioon. Lämminhenkisen sarjan tekijäpari on osoittanut tuntevansa ponit ja pikkutyttöjen toiveet läpikotaisin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Lin Hallberg

Julkaistu

2019-01-25

Lukija

Ella Pyhältö

Äänikirjan pituus

88 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Sinttu on paras!

Lue vauhdikas lapset Sinttu on paras!, jonka kera vastaanotat uniikkeja tunteita. Lin Hallberg toimii kirjan kirjoittajana. Kirjasta löytää 0 sivua, minkä avulla pystyt vastaanottaa ainutkertaisia hetkiä. Tästä digitaalisesta kirjasta löytyy kanssa äänikirja versio, minkä kestoaika on 1:28:42 tuntia. Äänikirja onkin hyödyllinen tyyli kuunnella kirjaa olitpa metrossa, bussissa tai vaikka kävelyllä. Tämän äänikirjan lukijana toimii Ella Pyhältö. Kyseisen kirjan julkaisi Tammi 2019-01-25. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat tyystin tuoreen tavan nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit parhaan äänikirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kun yhä epäilet käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin kokeile sitä viipymättä 2 viikon ajan.