E-kirja

Lue tai kuuntele

Katariina Romppainen - Sori vaan, se on totuus maksuttomasti

Seiskaluokkalainen Senja on valehdellut kavereilleen kodistaan ja perheestään, koska huonomaineinen vuokralähiö Koilaakso ja köyhä siivooja-yksinhuoltajaäiti hävettävät. Isästään Senjalla on tiedossa vain nimi ja vanha valokuva.

Yllättäen äiti päättää lähteä Norjaan tienaamaan kunnolla ja jättää Senjan isänpuoleisten sukulaisten hoiviin arvostetulle asuinalueelle. Alkujärkytyksestä toivuttuaan Senja on onnesta soikeana, varsinkin kun isänkin tapaaminen näyttää vihdoin järjestyvän. Mutta koko totuus ei ole vielä suinkaan paljastunut…

Katariina Romppaisen nuortenromaani Sori vaan, se on totuus kuvaa tarkkanäköisesti ja kipeänhauskasti sitä, millaista on olla köyhä nuori, kun shoppailu ja älypuhelimet ovat koulukavereille itsestäänselvyys. Romaani käsittelee oivaltavasti myös isän kaipuuta ja rehellisyyden merkitystä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katariina Romppainen

Julkaistu

2015-08-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

124 sivua

Tietoa kirjasta Sori vaan, se on totuus

Lue heti tapahtumarikas lapset Sori vaan, se on totuus, jonka kanssa koet suurenmoisia tunteita. Katariina Romppainen toimii teoksen kirjoittajana. Lukemista löytää 124 sivua, niiden parissa mahdat viettää mahtavia hetkiä. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model jonka kera saat lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Tämä kirja ei estä sinua nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, sitä vastoin saatat iloita kirjasta silloin kun tahdot esimerkiksi metrossa. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2015-08-31 ja teoksen julkaisijana on Otava. E- ja äänikirjat esittävät vetoavan tavan nautiskella mielenkiintoisista kirjoista matkalla että kotona. Äänikirjojen käyttämiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat mielimäsi sovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on helppoa äänikirjasovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Kun et ole takuuvarma onko tämän mukainen sovellus oikea itsellesi, niin pystyt yrittää valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.