Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Erin Hunter - Soturikissat: Ennustusten alku #1: Villiin luontoon maksuttomasti

"Vain tuli voi pelastaa klaanimme."

Sukupolvien ajan neljä villikissojen klaania - Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuliklaani ja Varjoklaani - on jakanut metsän soturiesi-isiensä säätämien lakien mukaan. Muiden klaanien reviirejä uhkaava Varjoklaani kuitenkin voimistuu päivä päivältä, ja Myrskyklaanin kissat ovat vakavassa vaarassa. Uljaita sotureita kuolee, ja jotkut varsin salaperäisellä tavalla.

Keskelle näitä tapahtumia ilmestyy tavallinen kotikissa nimeltä Ruska - joka saattaa osoittautua Myrskyklaanin kaikkein urheimmaksi soturiksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erin Hunter

Julkaistu

2019-12-20

Lukija

Usva Kärnä

Äänikirjan pituus

472 min

E-kirjan pituus

166 sivua

Tietoa kirjasta Soturikissat: Ennustusten alku #1: Villiin luontoon

Lumoava Soturikissat: Ennustusten alku #1: Villiin luontoon on suurenmoinen lapset, mitä kuunneltaessa aika katoaa tyystin. Erin Hunter on teoksen kirjoittajana. Soturikissat: Ennustusten alku #1: Villiin luontoon on pituudeltaan 166 sivua, siis todella sopiva pituus luettavaksi. Lisäksi teoksesta onnistuu kanssa äänikirja versio, jonka kesto on 7:52:06 tuntia. Äänikirja on hyvä käytäntö kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, bussissa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Tämän äänikirjan lukee Usva Kärnä. Teos on julkaistu 2019-12-20 ja teoksen julkaisijana toimii WSOY. E- sekä äänikirjat esittävät loistavan sauman nautiskella kiehtovista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Tämä koko juttu sujuu mutkattomasti, kun ainoastaan omistat puhelimen. Suorittamalla noin 15€ kk-maksun vapautat oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuuvarmasti lopu kirjat sinun elinaikanasi. Paras vierailijalle on että, liki kaikki palvelut tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa jolloin pystyt sitoutumatta kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko palvelu justiinsa sinulle sovelias.