Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Erin Hunter - Soturikissat: Ennustusten alku #5: Vaarallinen polku maksuttomasti

"Tulisydän tuijotti oppilasta kauhun vallassa, kun ymmärsi lopulta, mitä tämä yritti sanoa. 'Lauma, lauma', Kirkastassu kuiskasi. 'Tapa, tapa.'"

Varjoklaani on saanut uuden päällikön, Tiikeritähden. Tulisydän pelkää, että hänen kostonhimoisen vihollisensa nousu liittyy painajaisiin, jotka piinaavat häntä öisin. Samaan aikaan reviireiltä löytyvät riistantähteet, oudot hajut ja varoittavat enneunet herättävät soturien epäilykset: metsässä vaanii salaperäinen uhka, jollaista ei ole ennen nähty.

Myrskyklaanin päällikkö Sinitähti on kääntänyt selkänsä soturiesi-isille, eikä hänestä ole Tulisydämelle apua. Onko Tähtiklaani hylännyt heidät iäksi?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erin Hunter

Julkaistu

2019-12-20

Lukija

Usva Kärnä

Äänikirjan pituus

535 min

E-kirjan pituus

195 sivua

Tietoa kirjasta Soturikissat: Ennustusten alku #5: Vaarallinen polku

Lue nyt lumoava lapset Soturikissat: Ennustusten alku #5: Vaarallinen polku, jonka rinnalla tunnet tavattomia elämyksiä. Kirjan tekijänä on ollut Erin Hunter. Kyseisestä kirjasta löytää 195 sivua, niiden mukana on mahdollista viettää jännittäviä tuntemuksia. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä innoittamana vastaanotat lukuhetkiä jopa 8:55:26 h. Äänikirja on kiva tyyli kuunnella kirjaa ollessasi junassa, bussissa tai vaikkapa kävelyllä. Äänikirjan mieleisenä lukijana toimii Usva Kärnä. Kirja on julkaistu 2019-12-20 ja teoksen julkaisijana toimii WSOY. E- sekä äänikirjat lisäävät miellyttävän sauman nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Äänikirjojen käyttämiseen kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin asennat mielimäsi äänikirjasovelluksen. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 15euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan rajattoman määrän kirjoja missä ikänään menetkään. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen sovellus oikea itsellesi, niin kykenet yrittää tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.