Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Erin Hunter - Soturikissat: Tähtien enne #3: Yön kuiskaukset maksuttomasti

Myrskyklaanin ja Varjoklaanin välinen ankara taistelu on ohi, mutta klaanien suhteet ovat edelleen kireät. Närhisulka ja Leijonaroihu ovat päättäneet selvittää taistelun perimmäisen syyn ja alkavat samalla hiljalleen aavistaa, mitä on meneillään.

Totuutta ei pääse pakoon: Synkän Metsän henget kietovat vähä vähältä pauloihinsa yhä useampia nuoria kissoja ja kouluttavat heitä käymään klaanitovereitaan vastaan. Närhisulka, Leijonaroihu ja Kyyhkytassu joutuvat huomaamaan, että pahuus on joskus hädin tuskin viiksenmitan päässä - ja silti jopa Tähtiklaanin ulottumattomissa.

Edessä on vääjäämätön taistelu. Pelastaakseen klaanit lopulliselta tuholta kolmikko päättää lähettää Kyyhkytassun sisaren Murattitassun suorittamaan äärimmäisen vaarallista tehtävää.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erin Hunter

Julkaistu

2020-06-22

Lukija

Mirjami Heikkinen

Äänikirjan pituus

545 min

E-kirjan pituus

181 sivua

Tietoa kirjasta Soturikissat: Tähtien enne #3: Yön kuiskaukset

Lue heti vaiheakas lapset Soturikissat: Tähtien enne #3: Yön kuiskaukset, minkä kera elät ainutlaatuisia hetkiä. Teoksen loi Erin Hunter. Tästä kirjasta löytää 181 sivua, joiden parissa saatat tuntea jännittäviä kokemuksia. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja model minkä mukana vietät lukuhetkiä jopa 9:05:51 h. Kuunneltava kirja ei pidättele nauttimaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan kykenet iloita kirjasta silloin kun tahdot esimerkiksi metrossa. NAME äänikirjan lukija on Mirjami Heikkinen. Teos on alunperin julkaistu 2020-06-22 julkaisijan Art House toimesta. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket täysin tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit parhaan sovelluksen. Tilittämällä sovitun kuukausimaksun vapautat näin oven kirjojen maailmaan, missä ei lopu kirjat sinun elämässäsi. Kirjojen kokeileminen on samoin vilpittömän helppoa, sillä voit vapaasti kokeilla palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.