Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Erin Hunter - Soturikissat: Uusi profetia #2: Kuunnousu maksuttomasti

Tähtiklaanin valitsemat kissat ovat palaamassa kotiin pitkältä matkaltaan. Vuoristossa he tapaavat villien kissojen heimon, jolla on omat salaisuutensa ja ennustuksensa.

Samaan aikaan klaanien kotimetsässä tuho on alkanut, ja sota klaanien välillä näyttää väistämättömältä. Ehtivätkö matkalaiset kotiin ajoissa pelastaakseen klaaninsa?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Erin Hunter

Julkaistu

2019-12-20

Lukija

Mirjami Heikkinen

Äänikirjan pituus

539 min

E-kirjan pituus

177 sivua

Tietoa kirjasta Soturikissat: Uusi profetia #2: Kuunnousu

Soturikissat: Uusi profetia #2: Kuunnousu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Erin Hunter toimii kirjan kirjoittajana. Tämä lapset pitää sisällään 177 sivua, joiden parissa olla useampi ilta. Tämän kirjan kanssa ei ole silti välttämätöntä rajoittua ainoastaan luettavaan versioon, lisäksi valittavana on kanssa 8:59:04 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella aivan siellä jossa kuljet eli se saa matkasta mielenkiintoisemman. Äänikirjan on lukenut Mirjami Heikkinen. Äänikirja on julkaistu 2019-12-20 ja kirjan julkaisijana on Art House. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat hyvin tuoreen tavan nautiskella kirjoista. Tarviit ainoastaan kännykän niin kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Sovellukset pyörivät yleensä 10-20e kk-maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia e-kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, miltei kaikki palvelut tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa jolloin saatat sitoutumatta testata kahden viikon ajan äänikirjoja ja valita onko ohjelma juuri sinulle sopiva.