Äänikirja

Lue tai kuuntele

Mauri Kunnas - Suomalainen tonttukirja maksuttomasti

Tonttukos se siellä kolaa?

Ennen muinoin taloissa asusteli haltijoita, joita sanottiin tontuiksi. Hyvin kohdeltuina nämä kotitontut, saunatontut, riihitontut, tallitontut, navettatontut ja myllytontut toivat kotiin onnea.

Mauri Kunnaksen hauskat ja jännittävät tarinat kertovat näiden salaperäisten olentojen erikoisista elintavoista ja tonttuihin liittyvistä uskomuksista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mauri Kunnas

Julkaistu

2018-10-15

Lukija

Lars Svedberg

Äänikirjan pituus

70 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Suomalainen tonttukirja

Kiehtova Suomalainen tonttukirja on jännä lapset, mitä luettaessa kellonaika katoaa tyystin. Tämän mielenkiintoisen teoksen on kirjoittanut Mauri Kunnas. Suomalainen tonttukirja on pituudeltaan 0 sivua, joten näinollen asiallinen pituus läpi käytäväksi. Tietenkin ei ole onneksi tarve rajoittua yksistään luettavaan versioon, kuunneltavissa on lisäksi 1:10:50 h pitkä äänikirja. Äänikirja voi olla toimiva käytäntö kuunnella kirjaa hetkinä kun olet liikkumassa ja se tekee lisäksi iltalenkistä ainutlaatuisemman. Äänikirjan hurmaavana lukijana toimii Lars Svedberg. Teos on alunperin julkaistu 2018-10-15 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on maittava keinolueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa kuljetkaan. Se koko homma toimii mutkattomasti, jos ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat normaalisti 10-20e kk-maksulla, millä kykenee kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Usea palveluista antaa toisaalta veloituksettoman kokeilun, tällä tavalla kykenet sitoutumattomasti tutkia palvelua ilman maksuja*.