Äänikirja

Lue tai kuuntele

Unknown Author - Suomen lasten iltasadut 6 maksuttomasti

”Miten onnellista on rauhoittua illan tullen yhteiseen lukuhetkeen. Toivoisin, että kaikki lapset saisivat sen kokea.” - Laila Hirvisaari

Ruma ankanpoikanen, Hannu ja Kerttu, Tuhkimo, Keisarin uudet vaatteet... Perinteisten satujen lumo ei haihdu! Rakastetut sadut kestävät sukupolvesta toiseen, ne ovat yhteistä kulttuuriperintöämme.

Laila Hirvisaaren ja Anja Salokanteleen kokoama valikoima sisältää mm. H.C. Andersenin ja Grimmin veljesten satuja sekä eläinsatuja meiltä ja muualta. Kaikki valikoiman nelisenkymmentä satua Anja Salokannel on kirjoittanut nykykielelle perinteitä kunnioittaen. Satujen hurmaavat kuvat on tehnyt kuvittaja Emmi Jormalainen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Unknown Author

Julkaistu

2020-05-08

Lukija

Sami Kuronen

Äänikirjan pituus

56 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Suomen lasten iltasadut 6

Kuuntele nyt touhukas lapset Suomen lasten iltasadut 6, jonka avulla vietät uniikkeja elämyksiä. Unknown Author toimii teoksen kirjoittajana. Teoksen pituus on 0. Älä missään nimessä jää vaan e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka nautit 0:56:57 tunnissa. Äänikirja onkin loistava konsti kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet liikkeellä ja se tekee lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. Kirjan on lukenut Sami Kuronen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-05-08 julkasijan Otava toimesta. Perehtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi tykkänään tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat kulkevat sopivasti mukanasi kännykässäsi. Tämä kaikki onnistuu suorittamalla 10 - 15e kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman summan kirjoja missä ikinä kuljetkaan. Kun et ole vuorenvarma onko tämän kaltainen sovellus asiallinen itsellesi, niin onnistut kokeilla tahtomaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.