Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Paula Noronen - Supermarsu ja kavala koodi maksuttomasti

Kavalat koodarit kaupunkilaisten kiusana!

Supermarsu joutuu aina lennokkaimpiin seikkailuhin! Epäilyttävä peli saa koko kaupungin sekaisin. Mitä löytyykään kavalan koodin takaa?

Emiliaa pännii, kun kaikki pelaavat kännyköillään Anteron tähti -peliä aamusta iltaan, jopa opettajat. Emiliakin rakastaa pelaamista, mutta uudessa pelissä on jotain todella outoa. Koko kaupunki talsii kuin hypnotisoituna nenä kiinni ruudussa, mikä aiheuttaa jatkuvia vaaratilanteita. Miksi Rasva-Anteron isän kehittämä peli koukuttaa niin pahasti, sehän on oikeasti aika tavanomainen?

Marsutaksi nappaa Emilian kyytiinsä keskellä päivää ja vie hänet Lahden mäkimontulle. Jättiläismarsu on syvästi huolestunut vaarallisesta pelistä ja antaa Supermarsu-Emilialle tehtävän. Hirveästä hullutuksesta on tehtävä loppu ja paljastettava totuus. Ja kun markkinoille ilmestyy kilpaileva peli, panokset käyvät koviksi. Supermarsun on pelastettava kaupunki tuholta!

Paula Norosesta on tullut suomalaisten suursuosikki, niin lastenkirjailijana kuin tv-persoonana. Supermarsun lisäksi hänen humoristisia kirjasarjojaan ovat Yökoulu sekä Tagli ja Telle. Hänen lempiharrastuksensa on pelata Miinaharava-peliä, kunnes akku loppuu.

Pietarsaarelainen Terese Bast on monipuolinen kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hän on kuvittanut lukuisia rakastettuja lastenkirjoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Paula Noronen

Julkaistu

2019-04-12

Lukija

Susanna Haavisto

Äänikirjan pituus

141 min

E-kirjan pituus

155 sivua

Tietoa kirjasta Supermarsu ja kavala koodi

Supermarsu ja kavala koodi on jännittävä ja hauska lapset, joka ei takuulla jätä missään nimessä kylmäksi. Tämän mahtavan teoksen on laatinut Paula Noronen. Supermarsu ja kavala koodi on pituudeltaan 155 sivua, elikä oikein hyvä pituus luettavaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka parissa vietät peräti 2:21:19 h. Äänikirja on kätevä tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkeellä ja tekee myös lenkistä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan lukija on Susanna Haavisto. Äänikirja on julkaistu 2019-04-12 ja kirjan julkaisijana on Kustannusosakeyhtiö Tammi. Ääni – sekä myös e-kirja on kätevä keinolueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä missään tapauksessa oletkaan. Tämä koko juttu sujuu jouheasti, jos ainoastaan omistat kännykän. Kirjojen kuunteleminen on helppoa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Moni äänikirjapalveluista tarjoaa myös vapaan kokeilun, joten voit esteettömästi yrittää palvelua ilman maksuja*.