Äänikirja

Lue tai kuuntele

Paula Noronen - Supermarsu pelastaa silakat maksuttomasti

Kun 11-vuotias Emilia palaa kouluun kesäloman jälkeen, rehtori ilmoittaa koulurakennuksessa olevan hometta ja koulun siirtyvän tilapäisesti kelluvaan rakennukseen Vuosaaren edustalle. Mutta tämä on vasta alkusoitto muutosten syksylle.

Äiti on päättänyt löytää itselleen poikaystävän ja Emilian harmiksi heidän kodissaan alkaa viihtyä liiankin usein ruokaa ärsyttävästi mässyttävä Pertti. Lisäksi Emilian paras kaveri Simo värvätään konsulttiyritykseen töihin ja hän muuttuu aivan kummalliseksi: puhuu outoja, pukeutuu miesten pukuun ja hänelle kasvavat isot hauikset. Kaiken kukkuraksi Emilia saa kaikkien aikojen supermarsutehtävän: hänen pitäisi pelastaa Itämeri! Onko tämä tehtävä jopa Supermarsulle liian hankala?

Norosen riemukkaat, arkisista tilanteista huikeisiin korkeuksiin nousevat ajatusketjut ja villisti viisto huumori eivät jätä kylmäksi edes silakoita! Supermarsu pelastaa silakat on Emilian päiväkirjojen kolmas osa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Paula Noronen

Julkaistu

2017-06-05

Lukija

Susanna Haavisto

Äänikirjan pituus

217 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Supermarsu pelastaa silakat

Supermarsu pelastaa silakat on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Paula Noronen toimii kirjan kirjoittajana. Teoksen pituus on 0. Ethän kuitenkaan rajoitu vaan digitaaliseen kirjaan, vaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 3:37:47 tunnissa. Äänikirja on rentouttava konsti kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet liikkumassa ja tekee myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tätä äänikirjaa lukee Susanna Haavisto. Tämän kirjan julkaisi Gummerus 2017-06-05. Ääni – ja e-kirja onkin kätevä konstilukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan menet. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit haluamasi kirjasovelluksen. Tilittämällä noin 15€ kuukausihinnan vapautat näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei epäilemättä lopu kirjat sinun elämässäsi. Mikäli epäilet käyttäisitkö palvelua, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.