E-kirja

Lue tai kuuntele

Ari Paulow - Surmankarin vangit maksuttomasti

"Mitä porukkaa täällä oikein hiippailee?" ärjäisi korsto. Hän oli iso, leveäharteinen mies, jonka jäänharmaita silmiä varjosti auringon polttamien tuuheiden kulmakarvojen pensaikko.

14-vuotiaat kaverukset Samppa, Make ja Anssi sekä Anssin 11-vuotias pikkusisko Elli eli Eikka pääsevät kesäloman alkajaisiksi mökille maalaustalkoisiin. Edessä siintävät vapaat ja huolettomat päivät Iijoen suiston saaressa. Perillä kaikki ei kuitenkaan ole aivan niin kuin pitäisi. Saaristossa on meneillään jotain salaperäistä, josta ystävykset päättävät ottaa selvää. Mutta haukkaavatko lapset liian ison palan joutuessaan vastatusten rikollisliigan kanssa Perämeren arvaamattomilla vesillä?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Ari Paulow

Julkaistu

2012-03-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

146 sivua

Tietoa kirjasta Surmankarin vangit

Surmankarin vangit on vaikuttava ja viihdyttävä lapset, joka ei jätä todellakaan väsyneeksi. Kirjan teki Ari Paulow. Kyseinen lapset pitää sisällään 146 sivua, joiden seassa nautiskella vaikka useampi hetkinen. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä mukana vietät lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Tämä kirja ei pidättele lukijaansa nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan sinun on mahdollista nyt iloita kirjasta milloin mielit muun muassa bussissa. Tämän äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2012-03-31 ja kirjan julkaisijana toimii Otava. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket kokonaan uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjat kuten myös digitaaliset kirjat tallustavat sopivasti mukana omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat tietyllä kuukausimaksulla, jolla kykenee kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan mukaansatempaavia elektronisia kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on lisäksi erittäin helppoa, koska pystyt esteettömästi kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.