E-kirja

Lue tai kuuntele

Jorma Kurvinen - Susikoira Roi ja ilmiantaja maksuttomasti

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa – ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan.

Kun Tomi, Roi ja heidän ystävänsä Soikkeli päätyvät kesäloman kunniaksi jakamaan mainoslehtisiä, työ vaikuttaa ensialkuun ihan tavalliselta kesätyöltä – tosin sillä erotuksella, ettei siitä makseta palkkaa. Pian alkaa kuitenkin tapahtua kummia – lähistöllä sattuu myymälävarkaus ja ystävykset huomaavat, että myös heidän jakamiinsa mainoslehtisiin liittyy jotakin outoa.

Kaverukset päättävät selvittää, mistä on kysymys.

"Susikoira Roi ja ilmiantaja" on Jorma Kurvisen nuorisoromaani vuodelta 2000. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla. Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jorma Kurvinen

Julkaistu

2020-06-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

116 sivua

Tietoa kirjasta Susikoira Roi ja ilmiantaja

Lue välittömästi tapahtumarikas lapset Susikoira Roi ja ilmiantaja, minkä rinnalla saat vertaistaan vailla olevia tunteita. Kirjan tuotti Jorma Kurvinen. Kyseinen Style of music on sivumäärältään 116 sivua, siis nautintoa riittää lukuisaksi illaksi. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version minkä innoittamana kuuntelet lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin kätevä käytäntö kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet bussissa ja se luo lisäksi lenkistä kivemman. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-05 julkasijan Saga Egmont toimesta. Käynnistä heti äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen niin kyet iloitsemaan kirjoista aivan aintlaatuisella tavalla. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät käytännöllisesti mukanasi älypuhelimessasi. Suorittamalla kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei todella lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Kirjojen testaaminen on kanssa vilpittömän vaivatonta, sillä pystyt esteettömästi yrittää sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.