E-kirja

Lue tai kuuntele

Jorma Kurvinen - Susikoira Roi ja kahvilakeikka maksuttomasti

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa – ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan.

Kun Tomin hyvä ystävä Soikkeli riitautuu paikallisen jengin kanssa, asiasta on hymy kaukana. Lisäksi joku varastaa tavaraa paikalliselta squash-hallilta. Kaiken huipuksi paikallinen pikkutyttö marsuineen katoaa. Apuun tarvitaan tietysti Tomi ja Roi. Onnistuvatko Tomi ja Roi tuomaan rauhan takaisin? Ja ennen kaikkea: löytävätkö he kadonneen pikkutytön?

"Susikoira Roi ja kahvilakeikka" on Jorma Kurvisen nuorisoromaani vuodelta 1994. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla. Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jorma Kurvinen

Julkaistu

2020-08-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

106 sivua

Tietoa kirjasta Susikoira Roi ja kahvilakeikka

Jännittävä Susikoira Roi ja kahvilakeikka on loistava lapset, mitä kuunneltaessa ajankulu karkkoaa tykkänään. Tämän teoksen on raapustanut Jorma Kurvinen. Susikoira Roi ja kahvilakeikka on pituudeltaan 106 sivua, eli sopiva pituus luettavaksi. Sinun ei ole silti välttämätöntä rajoittua ainoastaan luettavaan versioon, sen sijaan hankittavissa on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Tämä kirja ei pidättele kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin voit nauttia kirjasta missä ja milloin mielit muun muassa automatkalla. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-08-12. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin avaat tykkänään uuden oven kirjojen luokse. Tarviit puhelimen jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Tämä kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 20€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä milloinkaan menet. Jos vieläkin epäröit käyttäisitkö kyseistä sovellusta, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.