E-kirja

Lue tai kuuntele

Jorma Kurvinen - Susikoira Roi ja vaihto-oppilas maksuttomasti

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa – ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan.

Tomin, Roin ja heidän ystävänsä Soikkelin elämä nyrjähtää paikoiltaan, kun amerikkalainen vaihto-oppilas Debbie muuttaa Soikkelin kotitaloon. Kaikki eivät kuitenkaan ole Debbiestä yhtä innoissaan. Pahamaineiset Jakosen veljekset alkavat kiusata Debbietä – ja Tomi, Roi ja Soikkeli päättävät rientää apuun.

"Susikoira Roi ja vaihto-oppilas" on Jorma Kurvisen vauhdikas nuorisoromaani vuodelta 1997. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla. Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jorma Kurvinen

Julkaistu

2020-06-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

92 sivua

Tietoa kirjasta Susikoira Roi ja vaihto-oppilas

Kiintoisa Susikoira Roi ja vaihto-oppilas on jännä lapset, jota kuunnellessa aika häviää kokonaan. Kirjan on kirjoittanut Jorma Kurvinen. Kyseinen lapset pitää sisällään 92 sivua, joiden avulla iloita vaikka moni hetkinen. Luettavan kirjan kanssa käytettävänä on lisäksi omaperäinen äänikirja, jonka seassa vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin upea tapa kuunnella kirjaa olitpa junassa, taksissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Äänikirjan lukijana toimii tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-05 julkasijan Saga Egmont toimesta. Pane alulle heti äänikirjoihin tai e-kirjoihin totutteleminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista aivan aintlaatuisella keinolla. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat reissaavat käytännöllisesti mukana omassa kännykässäsi. Sovellukset pyörivät perinteisesti 10-15€ kk-maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan lukemattomasti erilaisia äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä digitaalisia kirjoja. Iso osa ohjelmista tarjoilee kanssa veloituksettoman kokeilujakson, tähän tapaan kykenet vapaasti testata palvelua ilman maksuja*.