E-kirja

Lue tai kuuntele

Jorma Kurvinen - Susikoira Roi Lapissa maksuttomasti

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa – ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan.

Kun Tomi ja Roi pääsevät eräretkelle Lappiin, he odottavat innolla ikimuistoista lomamatkaa. Yllättäen he päätyvät kuitenkin keskelle poromiesten ja maanomistajien selkkausta. Tilanne pahenee, kun paikallisen kauppiaan koiraa ammutaan. Onnistuvatko Tomi ja Roi löytämään haavoittuneen koiran? Entä pystyvätkö he ratkomaan poromiesten ja maanomistajien välisen riidan?

"Susikoira Roi Lapissa" on Jorma Kurvisen vauhdikas nuorisoromaani vuodelta 1978. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla. Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jorma Kurvinen

Julkaistu

2020-06-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

87 sivua

Tietoa kirjasta Susikoira Roi Lapissa

Lue välittömästi vaiheakas lapset Susikoira Roi Lapissa, jonka mukana elät ainutlaatuisia fiiliksiä. Tämän on kirjoittanut Jorma Kurvinen. Kyseinen kirja on sivumäärältään 87 sivua, näin ollen nautintoa piisaa runsaasti illaksi. Tämän lisäksi teoksesta on tehty lisäksi kuunneltava versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava käytäntö nauttia kirjaa ollessasi metrossa, bussissa tai vaikka kävelyllä. Kirjan on lukenut tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-05 julkasijan Saga Egmont toimesta. Käynnistä oitis äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin pystyt nauttimaan kirjoista aivan tuoreella keinolla. Tämä koko juttu toimii luonnikkaasti, kunhan omistat puhelimen. Tilittämällä noin 10€ kuukausimaksun aukaiset oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Äänikirjojen kokeileminen on kanssa erittäin vaivatonta, sillä voit vapaasti testata palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.