E-kirja

Lue tai kuuntele

Jorma Kurvinen - Susikoira Roin tunturiseikkailu maksuttomasti

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa – ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan.

Kun Tomi ja Roi saavat tilaisuuden lähteä keväällä Lappiin, molemmat ovat innoissaan. Edessä ei ole kuitenkaan rentouttava loma valkoisilla ja aurinkoisilla hangilla, vaan ystävykset joutuvat jälleen tositoimiin. Salaperäiset rikolliset yrittävät päästä rajan yli pois Suomesta, ja lisäksi Tomi ja Roi pääsevät yllättäen auttamaan kadonneen lomailijan etsinnöissä.

"Susikoira Roin tunturiseikkailu" on Jorma Kurvisen nuorisoromaani vuodelta 1979. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla. Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jorma Kurvinen

Julkaistu

2020-09-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

95 sivua

Tietoa kirjasta Susikoira Roin tunturiseikkailu

Kuuntele heti tapahtumarikas lapset Susikoira Roin tunturiseikkailu, minkä parissa tunnet tavattomia kokemuksia. Jorma Kurvinen toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen lapset pitää sisällään 95 sivua, minkä seassa nauttia useampi ilta. Luettavan kirjan lisänä kuunneltavissa on lisäksi loistava äänikirja, jonka kera vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella siellä jossa kuljetkaan eli se tekee matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Kirjan lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-09-02 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on hyvä konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa menet. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit valitsemasi sovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kirjojen koettaminen on kanssa todella vaivatonta, koska kykenet esteettömästi kokeilla palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.