E-kirja

Lue tai kuuntele

Jorma Kurvinen - Susikoira Roi vaarallisilla vesillä maksuttomasti

Tomi on ystävystynyt pelastamansa saksanpaimenkoiran kanssa – ja antanut sille nimeksi Roi. Roi on poikkeuksellisen fiksu koira, uskollinen ystävä ja aina valmiina toimimaan.

Kun Tomi, Roi ja heidän ystävänsä Soikkeli lähtevät viettämään lomaa mökille, he eivät osaa aavistaa joutuvansa keskelle jengisotaa. Mistä jengisota on syttynyt? Auttaako Roi tuttuun tapaansa selvittämään tilanteen?

"Susikoira Roi vaarallisilla vesillä" on Jorma Kurvisen nuorisoromaani vuodelta 1999. Se on osa suosittua "Susikoira Roi" -kirjasarjaa, jossa on 20 osaa. Kirjasarjasta on tehty myös TV-sarja 1980-luvulla. Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jorma Kurvinen

Julkaistu

2020-06-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

98 sivua

Tietoa kirjasta Susikoira Roi vaarallisilla vesillä

Sähköistävä Susikoira Roi vaarallisilla vesillä on hyvä lapset, mitä luettaessa ajankulu katoaa tyystin. Tämän ihastuttavan teoksen on laatinut Jorma Kurvinen. Susikoira Roi vaarallisilla vesillä on pituudeltaan 98 sivua, siis oikein kelvollinen pituus lukemiseen. Tämän lisäksi kirjasta on tehty kanssa kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella aivan siellä missä milloinkin liikut eli se luo matkasta kiinnostusta herättävän. Kirjan lukee tuntematon. Kirja on julkaistu 2020-06-05 ja teoksen julkaisijana on Saga Egmont. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät tykkänään uudenlaisen keinon iloita kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit tahtomasi sovelluksen. Tämä kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15€ kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä ikänään liikutkaan. Mikäli vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä palvelua, niin yritä sitä nyt 2 viikon ajan.